Συγκεκριμένα:
-
Ολόκληρη η παραλιακή ζώνη του Αγίου Ιωάννη θα μείνει χωρίς ρεύμα από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.
-
Η περιοχή της ταβέρνας "Ακρογιάλι" θα επηρεαστεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, από τις 08:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.
Η ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει πως τα τεχνικά συνεργεία θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να πραγματοποιηθεί νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα, εφόσον αυτό καταστεί εφικτό.
Παράλληλα, εφιστάται η προσοχή των κατοίκων και επαγγελματιών στις περιοχές όπου θα πραγματοποιούνται οι εργασίες. Συνιστάται αποφυγή κάθε επαφής με αγωγούς που ενδέχεται να βρίσκονται στο έδαφος, καθώς μπορεί να υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.
Για λόγους ασφαλείας, οι εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις των ακινήτων θα πρέπει να θεωρούνται διαρκώς υπό τάση, καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής.
Η ΔΕΔΔΗΕ ευχαριστεί το κοινό για την κατανόηση και τη συνεργασία.