Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Παράξενο κινούμενο όχημα υπό τους ήχους συναγερμού, «γέννησε» ερωτηματικά στους κατοίκους της Μύρινας!

banner roots

Παράξενο κινούμενο όχημα υπό τους ήχους συναγερμού, «γέννησε» ερωτηματικά στους κατοίκους της Μύρινας!
30.06.2014 | 19:44

Παράξενο κινούμενο όχημα υπό τους ήχους συναγερμού, «γέννησε» ερωτηματικά στους κατοίκους της Μύρινας!

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Απορίες γέμισε τους κατοίκους, σήμερα το μεσημέρι, πορευόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο κινούταν στους δρόμους της Μύρινας υπό τους ήχους συναγερμού..

Ο οδηγός, ατάραχος οδηγούσε το όχημα σα να μη συμβαίνει τίποτε περίεργο ή... τουλάχιστον έτσι ήθελε να δείχνει.

Τα βλέμματα όλων στρέφονταν προς το όχημα και ερωτηματικά σχηματίζονταν στα πρόσωπα τους... : «Λες να το έκλεψε;».

Λίγη ώρα αργότερα, η είδηση φτάνει στον Fm 100, από τον ίδιο το... δράστη που δεν ειναι άλλος από το συνεργάτη μας, Παναγιώτη Σκαπετή!

Τι πραγματικά συνέβη όμως;;; Όπως μας εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος, ενώ το αυτοκίνητο ξεκλείδωσε κανονικά, αμέσως άρχισε να ηχεί ο συναγερμός χωρίς να μπορεί να τον σταματήσει! Έτσι, μη έχοντας τι άλλο να κάνει, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο σπίτι του με το αυτοκίνητο να ουρλιάζει και τον κόσμο να απορεί.

Μάλιστα, μας περιέγραψε και ένα περιστατικό κατά το οποίο λίγο πιο έξω από τη Μύρινα δύο προπορευόμενα οχήματα έκαναν στην άκρη προκειμένου να περάσει το ΙΧ με τις σειρήνες, ενώ η ψυχή του δράστη «είχε παει λίγη ώρα νωρίτερα στην Κούλουρη», καθώς ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με μπλόκο αστυνομικών στο παλιό εκκοκιστήριο, χωρίς όμως να του γίνει σήμα για έλεγχο!

Τα ευτράπελα του καλοκαιριού... Και το μυστήριο λύθηκε!

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το