Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Έκοψε» την Αλεξανδρούπολη για να πετάξει προς Βόλο η Sky Express;

banner roots

«Έκοψε» την Αλεξανδρούπολη για να πετάξει προς Βόλο η Sky Express;
02.07.2014 | 17:44

«Έκοψε» την Αλεξανδρούπολη για να πετάξει προς Βόλο η Sky Express;

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σήμερα στις 11.00 το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση της Sky Express που σύνδεσε το Βόλο με την Μυτιλήνη, όπως πληροφορούμαστε από την εφημερίδα «Εμπρός».

Μάλιστα Το αεροσκάφος αναμένονταν να προσγειωθεί στο Βόλο στις 12.15 το μεσημέρι και να επιστρέψει στη Μυτιλήνη στις 14.00.

Με την άφιξη της πτήσης στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου είχε προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ των  προαναφερόμενων φορέων με τους ομότιμους φορείς του Βόλου και της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος

Σε ανακοίνωση της η εταιρεία σημειώνει: «Προσηλωμένοι πάντα στο πρωταρχικό μας όραμα και στις αρχές μας (ποιότητα, ασφάλεια, σεβασμός στον άνθρωπο και στο  χρόνο) και πραγματοποιώντας τους στόχους ανάπτυξής μας, αποφασίσαμε τη νέα αυτή επένδυση, αποσκοπώντας στην καλύτερη  και  πιo άνετη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στο νησί της Λέσβου.

Με τη συνεχή,  πρωτοποριακή και ποιοτική παρουσία μας στον αεροπορικό χώρο κατά τα 9 τελευταία έτη και μεταφορικό έργο άνω των 55 χιλιάδων πτήσεων, με πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου,  η Sky Express  προχωράει μπροστά με περισσότερα αεροσκάφη και νέους προορισμούς.

Ευχαριστούμε το επιβατικό μας κοινό, το οποίο  μας στηρίζει  και αγκαλιάζει κάθε νέα μας προσπάθεια. Η Sky Express, βρίσκεται πάντοτε κοντά στο επιβατικό της κοινό και συνδέει τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με συνέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με σκοπό τη πάντα καλή εξυπηρέτηση τους.

Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι, και ελπίζουμε σύντομα να σας καλωσορίσουμε στις πτήσεις μας». 

Από τι φαίνεται η εταιρεία τα «έβαλε κάτω» και θεώρησε ότι η γραμμή Μυτιλήνη – Βόλος είναι πιο κερδοφόρα απ’ ότι η γραμμή Λήμνος – Αλεξανδρούπολη…

Όπως και να έχει καλά ταξίδια!

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel