Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αίτημα για να μπει ο Σαμαράς στο Hall Of Fame
afoi poriazi

xaritakis wide

Αίτημα για να μπει ο Σαμαράς στο Hall Of Fame
02.07.2014 | 22:45

Αίτημα για να μπει ο Σαμαράς στο Hall Of Fame

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Επίσημο αίτημα για να ενταχθεί στο Hall of Fame (Holyoke, Massachussetes, USA) του βόλεϊ ο Ν. Σαμαράς, απέστειλε ο ΠΑ.Σ.Α.Π.

Το ίδρυμα που βρίσκεται στην γενέτειρα του βόλεϊ, αφού στην εκεί Χριστιανική Αδελφότητα Νέων (ΥMCA) το 1895 ο Αμερικανός γυμναστής Ουίλιαμ Μόργκαν, ανακάλυψε αυτό νέο υπέροχο άθλημα, αφού αρχικά εξέφρασε την θλίψη του για την μεγάλη αυτή απώλεια του ελληνικού αθλητισμού, στη συνέχεια απάντησε πως το αίτημα του Συνδέσμου μας θα εξεταστεί μαζί με τις υπόλοιπες υποψηφιότητες και οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν τον προσεχή Φεβρουάριο.

Έως τότε το ίδρυμα θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον ΠΑ.Σ.Α.Π για οτιδήποτε χρειαστεί, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η καλύτερη δυνατή προετοιμασία και ενημέρωση των μελών της Επιτροπής για την ένταξη του «Αετού» του ελληνικού βόλεϊ, που γεννήθηκε σαν σήμερα πριν από 44 χρόνια και αξίζει σίγουρα να βρεθεί δίπλα σε άλλους θρυλικούς αθλητές όπως οι Κίραλι, Τίμονς, Μπλανζέ, Μπερνάρντι, Β. Γκρμπιτς και προπονητές του παγκόσμιου βόλεϊ, σαν τους Ν. Μπιλ, Βελάσκο, Καρπόλ, Ματσουντάιρα, Πλατόνοφ, Κόντε κ.α.

Με αυτή την πρωτοβουλία ο ΠΑ.Σ.Α.Π αρχίζει μια προσπάθεια ανάδειξης του μεγαλείου των πρωταγωνιστών των ελληνικών γηπέδων, η οποία θα συνεχιστεί και με άλλες υποψηφιότητες μεγάλων Ελλήνων αθλητών που τίμησαν το Ελληνικό βόλεϊ.

Αξίζει να σημειωθεί πως κανένας Έλληνας αθλητής της πετοσφαίρισης δεν αποτελεί μέχρι σήμερα μέλος του παγκόσμιου αυτού club.Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018