Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λήμνο η παράσταση «Θοδωρής ετών 33 Μ.Χ» από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Λέσβου

banner roots

Στη Λήμνο η παράσταση «Θοδωρής ετών 33 Μ.Χ» από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Λέσβου
04.07.2014 | 18:45

Στη Λήμνο η παράσταση «Θοδωρής ετών 33 Μ.Χ» από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Λέσβου

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Την Κυριακή 6 Ιουλίου, στα πλαίσια του προγράμματος «Το Θέατρο ταξιδεύει στην άγονη γραμμή», θα ανέβει στη Λήμνο η παράσταση «Θοδωρής ετών 33 Μ.Χ» από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Λέσβου.

Πρόκειται για μια υπαρξιακή αυτοβιογραφική σατιρική τραγωδία του Γιώργου Ζιρόπουλου και του Θύμη Μπαλωμένου. Ένα σύγχρονο, νεανικό έργο με λόγο καθημερινό.

Ο «Θοδωρής» είναι ένας νέος – εκεί στα 30 – αναποφάσιστος, κουλτουριάρης, ο οποίος «ψάχνεται» γενικώς. Ανασφαλής ακόμα και στα σεξουαλικά του.

Ο άλλος, πάλι, μεταξύ διαβόλου στο Φάουστ και πορτραίτου στον Ντόριαν Γκρέυ. Θέλει να ‘ναι εωσφορικός τύπος. Και μια κοπέλα νεώτερη και ευχάριστη.

Όλοι τους τρέχουν έναν ανώμαλο δρόμο προς την επιτυχία, την αναγνώριση και τελικά προς κάποιο έμπρακτο ζευγάρωμα ανταλλάζοντας στο μεταξύ κοσμοθεωρίες, συνταγές ζωής και ρόλους.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στις 22.30, στο café-bar Καραγκιόζης.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Θέμις Χατζηλάμπρου, βοηθός σκηνοθέτη είναι η Βάσω Χοχλάκα, η σκηνογραφία είναι της Βάντις Χατζηλάμπρου , η μουσική επιμέλεια και ο χειρισμός της Βίλλυ Τσιγαρίδα, ο σχεδιασμός του φωτισμού και ο χειρισμός του Βαγγέλη Στεφάνου, τα κουστούμια όλης της ομάδας, το βίντεο του Νάσου Ζώτα , η φωτογραφία του Μάκη Δουκάκη και η κατασκευή των σκηνικών του Βαγγέλη Λουίζου.

Παίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί Χριστίνα Μαμουλή, Σταύρος Σίμος, Γιώργος Τσαούσης, Βάσω Χοχλάκα και Θέμις Χατζηλάμπρου.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα «Το Θέατρο ταξιδεύει στην άγονη γραμμή» έχει ξεκινήσει εδώ και επτά χρόνια με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου και τη χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

thodoris

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel