Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στη Λήμνο για διακοπές ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης | Η επιστροφή στο νησί εννέα χρόνια μετά τα εγκαίνια στο Κοντοπούλι

AquaBlue WebBanner 750x150 from970

Στη Λήμνο για διακοπές ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης | Η επιστροφή στο νησί εννέα χρόνια μετά τα εγκαίνια στο Κοντοπούλι
18.08.2026 | 18:32

Στη Λήμνο για διακοπές ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης | Η επιστροφή στο νησί εννέα χρόνια μετά τα εγκαίνια στο Κοντοπούλι

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στη Λήμνο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για τις θερινές του διακοπές ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, επιλέγοντας το νησί για στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Η παρουσία του αυτοδιοικητικού και αθλητικού στελέχους ξυπνά μνήμες από το καλοκαίρι του 2017, όταν είχε επισκεφθεί ξανά τη Λήμνο, τότε στο πλαίσιο μίας λαμπρής αθλητικής εκδήλωσης. Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο εκείνης της χρονιάς, ο κ. Μώραλης είχε παρευρεθεί στα επίσημα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου της Ηφαιστίας στο Κοντοπούλι, το οποίο αναβαθμίστηκε με δωρεά της οικογένειας Μπούμπουρα.

pd33 full

Σε εκείνη την επίσκεψη, συνοδεύοντας την αποστολή των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για τον φιλικό αγώνα με τους Παλαίμαχους Λήμνου, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την τοπική κοινωνία και τις αθλητικές υποδομές του νησιού.

Εννέα χρόνια μετά, ο Γιάννης Μώραλης επιστρέφει στη Λήμνο, αυτή τη φορά μακριά από επίσημες υποχρεώσεις και πρωτόκολλα, απολαμβάνοντας τις ομορφιές και τη φιλοξενία του νησιού.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel