Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Απέδειξαν την ευαισθησία τους οι Λημνιοί για άλλη μια φορά | 487 φιάλες αίμα στην 2η αιμοδοσία
afoi poriazi
Απέδειξαν την ευαισθησία τους οι Λημνιοί για άλλη μια φορά | 487 φιάλες αίμα στην 2η αιμοδοσία
21.07.2014 | 09:08

Απέδειξαν την ευαισθησία τους οι Λημνιοί για άλλη μια φορά | 487 φιάλες αίμα στην 2η αιμοδοσία

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Ιουλίου, η καλοκαιρινή τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του νοσοκομείου από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου « Ο Άγιος Παντελεήμων».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αιμοδοσίας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή, οποία αναφέρει:

«Την 17,18 και 19 Ιουλίου 2014 έλαβε χώρα η δεύτερη για το έτος 2014 προγραμματισμένη αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου.

Προσήλθαν καιέδωσαν αίμα 487 αιμοδότες/τριες προς τους οποίους το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζει πέραν του σεβασμού, τις θερμές ευχαριστίες του για την προσφορά τους ιδιαίτερα την παρούσα περίοδο με συνθήκες όχι κατάλληλες για αιμοδοσία ,άλλα αναγκαίες, λόγω των αυξημένων απαιτήσεων σε αίμα την καλοκαιρινή περίοδο.

Ευχαριστούμε το Νοσοκομείο  και τον Δήμο Λήμνου για την βοήθεια που μας προσφέρει.

Δυστυχώς χορηγούς δεν έχουμε (είναι για χορούς και πανηγύρια),μόνο η  Ε.Α.Σ Λήμνου μας δίνει σε κάθε αιμοδοσία δύο κιβώτια κρασιά και την ευχαριστούμε, που δίνουμε δώρο στο προσωπικό του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ που έρχεται κάθε φορά.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ".

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018