Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Υπαίθρια εικαστική έκθεση από τους «Λημνιούς εν δράσει» (photo)

banner roots

Υπαίθρια εικαστική έκθεση από τους «Λημνιούς εν δράσει» (photo)
25.07.2014 | 19:37

Υπαίθρια εικαστική έκθεση από τους «Λημνιούς εν δράσει» (photo)

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Η υπαίθρια εικαστική έκθεση «Λήμνος: Art Island», αποτελεί μία ακόμη πολιτιστική δράση των «Λημνιών εν δράσει» και του Lemnos Festival 2014.

Θα φιλοξενηθεί στο Παλαιό Λιμάνι της Μύρινας (εμπρός από το Δημαρχείο), στις 7 και 8 Αυγούστου, από τις 18:30 ως τις 23:30.

Πρόκειται για μία έκθεση τέχνης με έργα δημιουργών, που τόσο το θέμα, όσο και η έμπνευση πηγάζουν από τη Λήμνο.

Η επιμελήτρια της «Λήμνος: Art Island», Μαρία Κουμιανού, ανέφερε σχετικά: «Όλοι οι καλλιτέχνες με τους οποίους επικοινωνήσαμε, αντιμετώπισαν με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκλησή μας, καθώς η Λήμνος αποτελεί - για όσους την έχουν γνωρίσει - πολύ ιδιαίτερη πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας. Είναι πολύ σημαντική η ένταξη μιας εικαστικής δράσης σαν αυτή στο Lemnos Festival 2014 και ελπίζω το κοινό να την αγκαλιάσει και να καθιερωθεί».

Τα έργα που θα εκτεθούν, θα διατεθούν έπειτα προς πώληση, και όλα τα έσοδα θα αποτελέσουν δωρεά από τους καλλιτέχνες και τους «Λημνιούς εν δράσει» για την ενίσχυση του συλλόγου ΑΜΕΑ Λήμνου «Ορίζοντες».

Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Paolo Incarnato, Θάλεια Κερούλη, Κοσμάς Κουμιανός, Νικόλας Μπλιάτκας, Λουντμίλα Παπαγιαννίδη.

lemnos art

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το