Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Οι δύο Λήμνιοι Μάριος Μαυριανός και Ανδρέας Καμάμης μας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι (video)

afoi poriazi

charitakis banner new

Οι δύο Λήμνιοι Μάριος Μαυριανός και Ανδρέας Καμάμης μας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι (video)
15.08.2014 | 14:13

Οι δύο Λήμνιοι Μάριος Μαυριανός και Ανδρέας Καμάμης μας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι (video)

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Το Λημνιό δίδυμο Μάριος Μαυριανός και Ανδρέας Καμάμης ενώνουν για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους και μας ξεσηκώνουν με το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Τώρα κλαις».

Είναι η δεύτερη φορά που συμπράττουν οι δύο νέοι από τη Λήμνο. Ο Μάριος στο τραγούδι και τη μουσική και ο Ανδρέας στους στίχους. Η πρώτη συνεργασία ήρθε πριν από λίγους μήνες, όταν μας παρουσίασαν  το πρώτο τους τραγούδι «Όσο και αν πονέσω» και «τρέλαναν» το YouTube.

Ο Μάριος, είναι ένας εικοσάχρονος νέος με καταγωγή από το Θάνος της Λήμνου, και πρώτος ξάδερφος του Ανδρέα. Ασχολείται τα τελευταία χρόνια με τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική και το τραγούδι. Άλλωστε οι σπουδές του αυτή την περίοδο έχουν ως αντικείμενο τη μουσική.

Ο Ανδρέας, με καταγωγή επίσης από το Θάνος, είναι γνωστός για την δράση του στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού, αλλά και για την επαγγελματική του σταδιοδρομία στη Λήμνο ως κομμωτής. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, βλέπουμε μια νέα πτυχή της προσωπικότητάς του και την κλίση του στη συγγραφή στίχων.

Όλα δείχνουν ότι το πετυχημένο δίδυμο από τη Λήμνο μας επιφυλάσσει ακόμα πολλές εκπλήξεις.

Ακούστε το νέο τραγούδι του Μάριου και του Ανδρέα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018