Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το ψηφιακό σήμα έφτασε στη Λήμνο... λίγο νωρίτερα

afoi poriazi

charitakis banner new

Το ψηφιακό σήμα έφτασε στη Λήμνο... λίγο νωρίτερα
02.09.2014 | 19:16

Το ψηφιακό σήμα έφτασε στη Λήμνο... λίγο νωρίτερα

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Την 5η του Σεπτέμβρη είχε ορίσει η Digea ως επίσημη ημέρα άφιξης του ψηφιακού σήματος στη Λήμνο. Ωστόσο, η πραγματικότητα μάς εξέπληξε ευχάριστα, αφού η «ψηφιακή εποχή» είναι ήδη εδώ.

Μια δοκιμή αρκούσε για να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που έφτασαν σήμερα στον Fm100, ότι η Λήμνος απολαμβάνει πια «καθαρή» εικόνα. Ιδιαίτερα ευτυχές είναι το γεγονός ότι με τη μετάβαση στο ψηφιακό σήμα εκπέμπουν πλέον στο νησί και τηλεοπτικά κανάλια μικρότερης εμβέλειας, γεγονός που μέχρι πρότινος αποτελούσε προνόμιο της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Τα περισσότερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, λοιπόν, εκπέμπουν ψηφιακά στη Λήμνο, με εξαίρεση το κανάλι της ΝΕΡΙΤ, που ευελπιστούμε πολύ σύντομα να μεταβεί στην ψηφιακή εποχή.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι όσοι διαθέτουν τηλεόραση με ενσωματωμένο δέκτη ή εξωτερικό αποκωδικοποιητή τεχνολογίας DVB-T MPEG-4 ή H.264 πρέπει να τον συντονίσουν στις νέες συχνότητες. 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018