Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στην...εκκίνηση για τον «Γύρο της πόλης Μύρινας 2012»

the roots web banners 06

Στην...εκκίνηση για τον «Γύρο της πόλης Μύρινας 2012»
06.11.2012 | 10:27

Στην...εκκίνηση για τον «Γύρο της πόλης Μύρινας 2012»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Οργανισμός Εκπαίδευσης δια βίου μάθησης- Πολιτισμού - Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Λήμνου (Α.Ε.Λ.) και υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ν. Λέσβου πραγματοποιούν τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Ελευθερίας «Γύρος της πόλης Μύρινας 2012» την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και ώρα 11 το πρωί.

Όλοι οι κάτοικοι του νησιού, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου, μπορούν να πάρουν μέρος σ’ αυτή τη γιορτή, που έχει σαν σύνθημα «Τρέχω και περπατώ στην πόλη» και η οποία συμπίπτει με το Μαραθώνιο της Αθήνας.

Στα τρία πρώτα σχολεία με την πολυπληθέστερη συμμετοχή θα απονεμηθεί ως έπαθλο, αθλητικό υλικό αξίας 300, 200 και 100€ αντίστοιχα.

Πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα www.limnos.gov.gr , στο τηλ. 2254024011 και για τους μαθητές σε όλα τα σχολεία.

Οι εγγραφές θα γίνονται και την ημέρα του αγώνα από τις 9:00 π.μ. μέχρι 10:15 π.μ. στο χώρο εκκίνησης.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel