Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Πολιτισμός>>Σε αυτό το ημερολόγιο του 2019 κάθε μήνας είναι και μια προτροπή
Σε αυτό το ημερολόγιο του 2019 κάθε μήνας είναι και μια προτροπή
01.01.2019 | 16:50

Σε αυτό το ημερολόγιο του 2019 κάθε μήνας είναι και μια προτροπή

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Πολιτισμός

Έχω το θάρρος να διεκδικήσω, να κοιτάξω μπροστά. Επιτρέπω στο παιδί μέσα μου να διασκεδάσει να εξερευνήσει, να χαρεί.Το 2019 θα μου φέρει δώρα. Είμαι ευγνώμων.

Αυτές δεν είναι απλές φράσεις ή ευχές, θα μπορούσαν να είναι η δική μας προσωπική ματιά απέναντι στην καθημερινότητα και τη ζωή. Πιθανόν αυτη τη χρονιά θα μπορούσε να γίνει η αρχή, για ένα νέο ξεκίνημα.

Το Ημερολόγιο Life Coaching «Καλύτερα Γίνεται στη Ζωή μου» της Δρ Νάνσυς Μαλλέρου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κeybooks και έρχεται σε μια εποχή που τα νέα ξεκινήματα, ταιριάζουν.

«Μπορώ να τα καταφέρω» «Μπορώ να τα καταφέρω»

Τι διαφορετικό μάς παρουσιάζει

Κάθε μήνας είναι και μια προτροπή, μια ιδέα, μια αρχή. Κάθε μήνας είναι αφιερωμένος σε ένα θέμα: αυτοπεποίθηση, σχέσεις, αυτοδιαχείριση, φροντίδα του εαυτού, έμπνευση, αποφάσεις, όρια
Πρόκειται για εργαλεία και ασκήσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν να περάσουμε μία καλύτερη χρονιά και να εξελιχθούμε ως άνθρωποι μέρα με τη μέρα.

«Έχετε το δικαίωμα να τα θέλετε όλα, κι εγώ είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να τα αποκτήσετε! Δεν είστε μόνοι σας, και σίγουρα... καλύτερα γίνεται» σημειώνει η Δρ Νάνσυ Μαλλέρου για το δικό της Ημερολόγιο.

Στόχος της να βελτιώσουμε τη ζωή μας άμεσαΟι Θετικές Δηλώσεις είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο coaching που η Νάνσυ Μαλλέρου, χρησιμοποιεί με τους πελάτες της πάνω από μία δεκαετία.

Μήνας αυτοπεποίθησης ο Ιανουάριος Μήνας αυτοπεποίθησης ο Ιανουάριος

Πρόκειται για σύντομες θετικές φράσεις, στον ενεστώτα, που εκφράζουν κάτι που θέλουμε να μας συμβεί ή κάτι που θα θέλαμε να είμαστε, και μπορούν να αφορούν οποιονδήποτε τομέα της ζωής μας: τον έρωτα, τις σχέσεις, τα χρήματα, το χαρακτήρα μας, τη δουλειά μας.

Οι Θετικές Δηλώσεις λειτουργούν σαν εντολές στο υποσυνείδητό μας, κάνοντάς μας να προσέχουμε, να επιλέγουμε, να δρούμε και να αντιδρούμε σύμφωνα με αυτές. Στην ουσία πρόκειται για έναν τρόπο ελέγχου του εσωτερικού μας διαλόγου, ο οποίος ευθύνεται για πολλές από τις πράξεις και τα συναισθήματά μας.

Ημερολόγιο Life Coaching «Καλύτερα Γίνεται στη Ζωή μου» της Δρ Νάνσυς ΜαλλέρουΗμερολόγιο Life Coaching «Καλύτερα Γίνεται στη Ζωή μου» της Δρ Νάνσυς Μαλλέρου

Πηγή: Σε αυτό το ημερολόγιο του 2019 κάθε μήνας είναι και μια προτροπή | iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018