Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Πολιτισμός>>Η σειρά κινουμένων σχεδίων «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν... ο άνθρωπος» επιστρέφει στην ΕΡΤ
Η σειρά κινουμένων σχεδίων «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν... ο άνθρωπος» επιστρέφει στην ΕΡΤ
29.12.2020 | 20:24

Η σειρά κινουμένων σχεδίων «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν... ο άνθρωπος» επιστρέφει στην ΕΡΤ

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Πολιτισμός

Επιστρέφει στην ΕΡΤ η ιστορική σειρά κινουμένων σχεδίων «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν... ο άνθρωπος» καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 12:00, στην ΕΡΤ2.

Η σειρά θα μεταδίδεται σε νέες, ψηφιακά επεξεργασμένες κόπιες, αλλά με την γνωστή ηχογράφηση και τις αξέχαστες φωνές του Μηνά Χατζησάββα, του Σοφοκλή Πέππα, του Βασίλη Καΐλα, της Ανέττας Παπαθανασίου αλλά και άλλων ηθοποιών.  

Η σειρά περιγράφει με έναν... διαφορετικό τρόπο σε κάθε επεισόδιο και ένα διαφορετικό όργανο ή σύστημα μέσα στο ανθρώπινο σώμα, αλλά και πώς επηρεάζεται αυτό από το περιβάλλον.

Ο Μαέστρο, ο εγκέφαλος, δίνει τις εντολές, οι ορμόνες τις μεταφέρουν, τα ένζυμα χτίζουν και προστατεύουν, οι στρατιώτες είναι έτοιμοι για μάχη και «οι κακοί», οι ιοί και μικρόβια, παραμονεύουν συνεχώς.  

Σημειώνεται ότι η σειρά θα είναι διαθέσιμη και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Πηγή: www.lifo.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018