Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Πολιτισμός>>Θρήνος για τον Νότη Μαυρουδή - Πέθανε ο γνωστός συνθέτης και κιθαρίστας

banner roots

Θρήνος για τον Νότη Μαυρουδή - Πέθανε ο γνωστός συνθέτης και κιθαρίστας
03.01.2023 | 23:52

Θρήνος για τον Νότη Μαυρουδή - Πέθανε ο γνωστός συνθέτης και κιθαρίστας

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Πολιτισμός

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Νότης Μαυρουδής νωρίς το βράδυ της Τρίτης (03/01), ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Κουκουράβα, έξω από τον Βόλο.

Όπως έγινε γνωστό, ο γνωστός συνθέτης, κιθαρίστας και ραδιοφωνικός παραγωγός πέθανε μετά από πτώση από ύψος. Ο Νότης Μαυρουδής βρισκόταν στο σπίτι με τη σύζυγό του.

Το δημοσίευμα στο magnesianews αναφέρει ότι ο καλλιτέχνης είχε έρθει για διακοπές στο σπίτι του στην Κουκουράβα. Λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ, ο Νότης Μαυρουδής έβαλε ένα ξύλο στα κάγκελα της αυλής του σπιτιού του και πάτησε πάνω, προκειμένου να εκτελέσει μια εργασία. Έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο 77χρονος συνθέτης και καθαρίστας έπεσε από ύψος τριών μέτρων και βρήκε με το κεφάλι σε πέτρα.
Η σύζυγός του, μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί, κάλεσε το ΕΚΑΒ. Κινητή μονάδα με γιατρό πήγε στο σημείο και βρήκε τον Νότη Μαυρουδή μέσα στα αίματα. Όπως διαπιστώθηκε, ο συνθέτης είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η σορός του Νότη Μαυρουδή μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Το συγκινητικό αντίο από τον γιο του Νότη Μαυρουδή, Χάρη

Ο γιος του, Χάρης Μαυρουδής, αποχαιρέτισε τον πατέρα του με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, γνωστοποιώντας ότι η πολιτική κηδεία θα γίνει στο Χαλάνδρι.

«Αν κάτι χαρακτήριζε τον πατέρα μας, Νότη Μαυρουδή, ως άνθρωπο, ήταν η καλοσύνη του, το ήθος και η σεμνότητά του. Με τον ίδιο σεμνό τρόπο σας ανακοινώνουμε τον ξαφνικό θάνατό του. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει στο Χαλάνδρι τις επόμενες ημέρες. Η γυναίκα του Βάσω, τα παιδιά του Ροδή και Χάρης και τα εγγόνια του Ιάσωνας, Αριάδνη, Έλλη και Οδυσσέας».

 

Πηγή: athensvoice.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel