Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Ο Θάνος Τζήμερος στον Fm 100 (mp3)
pame boreio aigaio

Ο Θάνος Τζήμερος στον Fm 100 (mp3)
08.04.2016 | 20:30

Ο Θάνος Τζήμερος στον Fm 100 (mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις στη χώρα σχολίασε ο Πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία, ξανά!» και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Θάνος Τζήμερος, μιλώντας στον Fm 100 και την εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου.

 Όπως υποστήριξε ο κ. Τζήμερος, το μείζον πρόβλημα στη διακυβέρνηση της χώρας των τελευταίων ετών είναι οι τεράστιες σπατάλες και δαπάνες που σημειώθηκαν, ενώ τόνισε ότι η εχθρική στάση της σημερινής κυβέρνησης σε κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία διαιωνίζει το πρόβλημα.

Παράλληλα, ο κ. Τζήμερος εκτιμά ότι η υπερφορολόγηση είναι αναποτελεσματικό μέσο για την αύξηση των εσόδων, υποστηρίζοντας την άποψη ότι «όσο αυξάνονται οι φορολογικοί συντελεστές, θα μειώνονται τα φορολογικά έσοδα».

Ερωτηθείς για το θέμα του χρέους, ο κ. Τζήμερος υποστήριξε ότι επρόκειτο για «μια μεγάλη απάτη της κρίσης που ξεκίνησε η Νέα Δημοκρατία του κ. Σαμαρά,  την οποία προβάλλει κατά κόρον η σημερινή κυβέρνηση». «Το χρέος δεν είναι ποτέ πρόβλημα σε ένα κράτος. Μόνο σε ιδιώτες», κατέληξε ο ίδιος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Τζήμερου στον Fm 100:

 

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018