Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον FM 100 (audio)

banner roots

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον FM 100 (audio)
10.04.2019 | 18:16

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον FM 100 (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Συνέντευξη στον FM 100 παραχώρησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο ψυχίατρος πλέον Στέλιος, που συγκίνησε το πανελλήνιο όταν σε ηλικία 15 ετών έγινε σημαιοφόρος ως άριστος μαθητής, μίλησε στη Δέσποινα Βασιλειάδου για την Ευρώπη, για την αποφασή του να κατέλθει στις εκλογές καθώς και για όσα του μεταφέρει ο κόσμος αυτή την περίοδο που «οργώνει» την Ελλάδα.

«Αυτή η ιδιότητα (σ.σ. ως υποψήφιου ευρωβουλευτή) μού έδωσε μεγάλη χαρά, να βρίσκομαι κοντά στην περιφέρεια, να μπαίνω στην ουσία των προβλημάτων και να ακούω –το να ακούω είναι άλλωστε και η βάση της δουλειάς μου. Αυτό τον καιρό μ’ έχει εντυπωσιάσει το τι έχω ακούσει», είπε ο κ. Κυμπουρόπουλος και πρόσθεσε: «Αν απογυμνώσεις το πρόβλημα, στο τέλος αυτό που μένει είναι ότι πρέπει να καταλάβει ο καθένας από εμάς ότι είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος και ως τέτοιο, είναι αυτός που μπορεί να αλλάξει την κοινωνία μας. Δηλαδή να φέρω την αλλαγή εγώ ο ίδιος και κανένας άλλος για μένα. Να βάλουμε τον εαυτό μας στη θέση που θέλουμε να φτάσουμε την κοινωνία μας», κατέληξε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Ποιες είναι οι προτεραιότητές του για την Ευρώπη και για ποιον λόγο επέλεξε να είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία;

Ακούστε τη συζήτηση στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel