Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Σταύρος Τραγάρας: Ένας αυθεντικός άνθρωπος μιλάει στη Δέσποινα Βασιλειάδου για το νέο του βιβλίο (mp3)

the roots web banners 06

Σταύρος Τραγάρας: Ένας αυθεντικός άνθρωπος μιλάει στη Δέσποινα Βασιλειάδου για το νέο του βιβλίο (mp3)
27.01.2023 | 20:26

Σταύρος Τραγάρας: Ένας αυθεντικός άνθρωπος μιλάει στη Δέσποινα Βασιλειάδου για το νέο του βιβλίο (mp3)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου

Το να είσαι αυθεντικός σημαίνει να έχεις το θάρρος να είσαι ο εαυτός σου πάντα και παντού. Στους φίλους, στους αγνώστους, στη δουλειά, σε ξένους και δικούς, όταν είσαι με τους ανθρώπους σου στο σπίτι, όταν παρουσιάζεις σε μια εκδήλωση το νέο σου βιβλίο, όταν μιλάς γι’ αυτό, ζωντανά στο ραδιόφωνο.

Αν με ρωτούσε κάποιος, «πες μου έναν αυθεντικό άνθρωπο», το μυαλό μου θα έτρεχε κατευθείαν στον Σταύρο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ευγενής, ευφυής, καλοπροαίρετος πάντα, και εδώ και καιρό με τα πονήματα του, δομεί μια συλλογή για την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου που λατρεύει, της Λήμνου.

Σ’ αυτή τη συλλογή, οι αρχές του τόπου, θα έπρεπε να είχαν επιφυλάξει ήδη διαφορετική συμπεριφορά. 

Μιλήσαμε λοιπόν, στο ραδιόφωνο. Μου μίλησε για το βιβλίο του, για το βιβλιάριο πολυτέκνων της οικογένειας του που έγινε το εξώφυλλο του βιβλίου, μας ξενάγησε στις σελίδες του, και κάθε σελίδα ήταν περιγραφή μιας στροφής της ζωής του και ταυτόχρονα ένα πολιτισμικό στοιχείο του νησιού μας. 

Ακούστε τη συζήτηση: 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel