Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων, Στέλιος Περράκης στον Fm 100

the roots web banners 06

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων, Στέλιος Περράκης στον Fm 100
12.09.2023 | 19:22

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων, Στέλιος Περράκης στον Fm 100

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενο άρθρο, στο νησί μας θα λάβει χώρα, συμπόσιο με θέμα «Η Διάσκεψη της Λωζάνης και οι Αποφάσεις της 100 Χρόνια Μετά. Όψεις Ιστορίας, Πολιτικής, Νομικά Ζητήματα».

 

Το Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί 15 - 17 Σεπτεμβρίου και για τον λόγο αυτό θα βρίσκεται στη Λήμνο πλήθος διεθνολόγων, τριάντα εκ των οποίων θα είναι εισηγητές.

Μάλιστα, στον κατάλογο των ομιλητών, φιγουράρει και το όνομα της κ. Μαρίας Παπαπαναγιώτου, διευθύντρια του ΓΕΛ Μούδρου, ενώ πληροφορούμαστε ότι σε ώρα που δεν έχει καθοριστεί ακόμη, θα μιλήσει και ο Αρχιμανδρίτης Κύριλλος Αλεξανδρόπουλος, νομικός και διεθνολόγος. 

Το Συμπόσιο διοργανώνεται από την Ελληνική εταιρεία Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων, Ά αντιπρόεδρος της οποίας είναι ο Ομότιμος Καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών και πρώην Αντιπρύτανης Παντείου Πανεπιστημίου, πρώην Πρέσβης-Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, Α’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΕΕΔΔΔΣ, Στέλιος Περράκης, με τον οποίο μιλήσαμε τηλεφωνικά, λίγες μέρες πριν την έναρξη των εργασιών.

Χώροι διεξαγωγής του Συμποσίου, έχουν οριστεί να είναι το Ξενοδοχείο Διαμαντίδης στη Μύρινα καθώς και η Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου «Παύλος Κουντουριώτης.

Η συζήτηση με τον κ. Περράκη:


Το πρόγραμμα του Συμποσίου:

IMG 7090

IMG 7091
IMG 7092

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το