Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Απόψεις>>Αυτόματος κόφτης για τα πολιτικά ψέματα …..

banner roots

Αυτόματος κόφτης για τα  πολιτικά  ψέματα …..
16.05.2016 | 12:25

Αυτόματος κόφτης για τα πολιτικά ψέματα …..

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Απόψεις

Γράφει ο Θεόδωρος Ι. Μπαβέας

Τα πολιτικά ψέματα είναι η βάση του ελληνικού πολιτικού λογού και της αντιπαράθεσης κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, οι δε πολιτικές κώλο-τούμπες είναι το έλλειμμα της ιδεολογίας των κομμάτων, εις τα οποία τους ενδιαφέρει μόνο οι θέσεις της εξουσίας και η άριστη οικονομική κατάσταση των πολιτικών μας σε σχέση με τους υπόδουλους φτωχούς υπηκόους τους εις τη Μνημονιακή πολιτική της λιτότητας.

Τα ψέματα ρέουν από τους πολιτικούς άνδρες με ρυθμό καταρράκτη Σαν να μη σκέπτονται σωστά έτσι ώστε άλλα λένε όμορφα προεκλογικά και άλλα μετεκλογικά Ενώ οι προηγούμενοι πολιτικοί ψεύτες λένε τους τωρινούς ψευταράδες.
Το ψεύτης και πολιτικοί απατεώνες είναι στη καθημερινότητα του πολιτικού λόγου Είναι τόση μεγάλη και εντυπωσιακή η πολιτική ΕΥΓΕΝΙΑ ώστε οι κλέφτες και απατεώνες να λένε τους άλλους τυχοδιώκτες ψεύτες πολιτικούς δολοφόνους. Αυτός ο λόγος είναι που χρησιμοποιούν και ορισμένοι περιθωριακοί Δημοσιογράφοι σε απίθανα πάνελ πολιτικής γελοιότητας.

Ασφαλώς σήμερα και η συγκυβέρνηση αυτή δεν θέλει οι πολίτες να είναι δυστυχισμένοι μέσα σε μια εθνική κατάθλιψη, με ανεργία με αυτοκτονίες εν καιρώ ειρήνης και μάλιστα σε μια Ευρωπαϊκή δημοκρατία, την οποία δυστυχώς έχουν μεταλλάξει σε ένα ακαθόριστο οργανισμό.

Προσπαθούν στη κάθε κυβέρνηση άλλα αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση της χώρας μας παρά την εντολή της εκλογής από τον κυρίαρχο λαό, δεν έχει εθνικό Ελληνικό πρόγραμμα δεν έχει αυτοδυναμία και αυτοτέλεια, διότι η πολιτική την οποία εφαρμόζει, και θα πρέπει να εφαρμόζει με βάσει τα μνημόνια για πολλά ακόμα χρόνια είναι προδιαγεγραμμένη, γιατί είμαστε δανειζόμενοι αναξιόπιστοι με ένα σπάταλο και διεφθαρμένο κράτος στο παρελθόν.

Έτσι η κάθε δήθεν κυβέρνηση μας είναι κατευθυνόμενη και δέσμια εις την Ευρώ ζώνη της ελευθερίας των λαών, της ελευθερίας του λόγου, της αλληλεγγύης, της Δικτατορίας της οικονομίας και της σκληρής λιτότητας και με μια κοινωνία με πολίτες πτώματα.

Ζούμε σε μια δημοκρατία των απίθανων προγραμμάτων, της οικονομικής επιστήμης και της χειμαρρώδους πολυλογίας των ειδικών εργατολόγων, φοροτεχνικών, σχεδόν σκιάχτρα της τηλεόρασης, οι οποίοι μας βομβαρδίζουν καθημερινά από τηλεοράσεως χωρίς να καταλαβαίνουμε πότε λένε ψέματα, πότε αλήθειες και πότε μας δίδουν και πότε μας παίρνουν τα δισεκατομμύρια με τα πακέτα μέτρων των Ευρωπαϊκών υποσχέσεων και των φανταστικών ΙΣΩΣ των ΕΑΝ και των ΘΑ των κυβερνώντων από ένα πολιτικό σύστημα αγνώστου ιδεολογίας και σοβαρότητας όπου το ψέμα είναι πολιτική καταξίωση των πολιτικών μας και ορισμένων τα σκάνδαλα και η διαφθορά.

Επομένως πρωταρχικό ρόλο έχει ο κόφτης στα ψέματα των πολιτικών μήπως και φανεί η ανατολή της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, δυστυχώς δύσκολο όπως φαίνεται πολιτικό φαινόμενο ώστε να μην ξέρουμε πόσο μακριά από το κοινοβούλιο είναι η αλήθεια την οποία ψάχνουν να τη μάθουν και να αναλύσουν από το διαδίκτυο, Goggle.

Εις την Δημοκρατία μας λείπει η πραγματική Δημοκρατία της αξιοκρατίας και η σοβαρότητα γιατί σήμερα σε αυτή τη χώρα του δικαίου και της κοινωνικής ανισότητας το 1%των πολιτών κατέχει το 56% του πλούτου της χώρας μήπως χρειάζεται και κόφτης στις αρπαχτές και όπως λένε οι ειδικοί και μη αναλυτές αυξήθηκε στην περίοδο της κρίσης. Τώρα εάν αυτό είναι αλήθεια τότε έμενα ως πολίτη συνταξιούχο και τα παιδιά μου μας διέλυσαν κοινωνικά.

Τέλος οι πολίτες παραπαίουν και σε κάθε οικογένεια της μικρομεσαίας τάξης εξελίσσεται καθημερινά ένα δράμα επιβίωσης.
Που είναι η αλήθεια και η ευθύνη την οποία τώρα ανακάλυψαν και ανακήρυξαν στον νέο δικομματισμό και μάλιστα προεκλογικά και μετεκλογικά. Ποιος λοιπόν θα μας πει την αλήθεια ? Η αξιοπρεπής διαβίωση είναι το μοναδικό ζητούμενο για τον πολίτη μέσα στη εξαθλιωμένη κοινωνία.

Τόσο καιρό τι μας έλεγε η προηγούμενη κυβέρνηση και η τωρινή Πως να δουν και να την αισθανθούν την αλήθεια οι περισσότεροι πολίτες οι οποίοι έχουν πολιτική τύφλωση και ακούνε μόνο πολιτικά παραμυθία και ψέματα των ψεμάτων.

Οι πλειονότητα των πολιτών έχει χάσει ήδη την ψυχραιμία και την αξιοπρέπεια τους, έχασαν το όραμα την ελπίδα την αισιοδοξία ,έχασαν την δουλειά τους, την αγοραστική και φοροδοτική τους ικανότητα αυτά δεν είναι ψέματα είναι πραγματικότητα, τα σκληρά πακέτα μέτρων πάνε και έρχονται οι τράπεζες είναι κλειστές για τις μικρές επιχειρήσεις έχουν, πτωχεύσει οικογένειες, έχουν δημιουργηθεί χιλιάδες άνεργοι και ξανά χιλιάδες μετανάστες μέσα στον δεξιό σοσιαλιστικό ή και αριστερόστροφο καπιταλισμό της νέας πολιτικής παράνοιας των πολιτικών ψεμάτων και των πολιτικών ύβρεων ώστε να χρειάζεται αυτόματος κόφτης για κάβα σοβαρότητας και πολιτικής αξιοπρέπειας.

Αντιλαμβάνομαι ασφαλώς ως γιατρός ότι το χρήμα δεν πρέπει είναι προηγείται από τον άνθρωπο και να είναι καλύτερο από τη ζωή.
Όμως στη κοινωνία των ψεμάτων της διαπλοκής και της άπατης χωρίς χρήμα ο πολίτης είναι κοινωνικά ψυχικά και σωματικά πεθαμένος. Επίσης σε όλη μου τη ζωή δεν κατάλαβα γιατί το χρήμα κάνει ένα αμόρφωτο άνθρωπο έξυπνο, όμορφο, διακεκριμένο, σπουδαίο.

Κουράστηκα δεν μπορούν να μας πείσουν από αυτόν τον προεκλογικό κανιβαλισμό της απόλυτης ξεφτιλισμένης αντιπαράθεσης στη μετεκλογική ξεφτίλα. Σήμερα .η οποία συνεχίζεται καθημερινά στις τηλεοπτικές παραστάσεις πολιτικού μίσους και πολιτικής ξεφτίλας αξιολύπητων πολιτικών που κραυγάζουν προσβάλουν γρυλίζουν για το καλό της εξουσίας και για το κόμμα τους και εμείς ψάχνουμε να βρούμε την αλήθεια και την σταθερότητα.

Ο κάθε πολίτης για την οικογένεια ψάχνει, σωσίβιο ζωής μέσα στους ακαταλαβίστικους πολιτικούς διαλόγους ,των δισεκατομμυρίων και στα ευχολόγια των υποσχέσεων Ζούμε καθημερινά στην τηλεόραση από το πρωί μέχρι το βράδυ τραγικές επιθεωρήσεις με παλιούς και νέους πολιτικούς οι οποίοι δεν μπορούν να είναι αξιοπρεπείς και δημόσια πολιτικοί πολιτισμένοι.

Τραγικές φιγούρες της τηλεόρασης οι πολιτικοί και οι άλλοι ειδικοί επιστήμονες και σε κάθε σπίτι αρρωστημένοι πολίτες και σχεδόν ψυχικά ερείπια της πολιτικής, με τα ψέματα που παρακολουθούν , να ανακρίνονται με περισπούδαστο ύφος από εξειδικευμένους καλό βολεμένους δημοσιογράφους και όλοι μαζί επεξεργάζονται και λογομαχούν με δημαγωγία και λαϊκισμό με φόβο πανικό και καταστροφή.

Ενώ η ζωή μας κρίνεται από διάσημους δημοσιογράφους ξένα έντυπα, αγνώστου ποιότητος αξιωματούχους, τις αγορές, τους οίκους αξιολογήσεις.Έμενα πάντως τον κακοποιημένο πολίτη δεν με πείθουν Θέλω στα γεράματα μου μόνο αξιοπρέπεια και εάν γίνεται Αλήθεια !!!

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το