Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Γλίτωσε την κατηγορία υπόπτου η Λαγκάρντ

afoi poriazi

charitakis banner new

Γλίτωσε την κατηγορία υπόπτου η Λαγκάρντ
25.05.2013 | 15:11

Γλίτωσε την κατηγορία υπόπτου η Λαγκάρντ

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Διεθνή

Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ κα Κριστίν Λαγκάρντ, πρώην υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, ανήγγειλε η ίδια σήμερα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, που την ανέμεναν να εξέλθει από το 'Δικαστήριο της Δημοκρατίας' ότι, οι δικαστές του απεφάσισαν να την θέσουν υπό δικονομικό καθεστώς 'συνεπικουρούμενου μάρτυρα' (σ.σ.: εποπτείας από τον συνήγορο της υπεράσπισης), αφού άκουσαν τις απαντήσεις της στα ερωτήματά τους για την απόφαση που αυτή είχε λάβει, να παραπέμψει σε --δαπανηρή-- ιδιωτική διαιτησία την διένεξη του Μπερνάρ Ταπί για την (πώληση της) Adidas με την τράπεζα 'Κρεντί Λιονέ'.

Η κα Λαγκάρντ δήλωσε:

--"αυτή η απόφαση των δικαστών δεν με εξέπληξε δεδομένου ότι, πάντοτε ενήργησα προς το συμφέρον του γαλλικού δημοσίου και με σεβασμό στον νόμο".

--Το δικονομικό καθεστώς το οποίο θα έχει η κα Λαγκάρντ, μέχρι να περατωθεί η δικαστική ανάκριση, είναι στην ενδιάμεση βαθμίδα ανάμεσα σεαυτό ενός απλού μάρτυρα της υπόθεσης, που διερευνάται δικαστικώς, και του κατηγορούμενου, μεταδίδει σχετικώς το Γαλλικό πρακτορείο λίγα λεπτά μετά τις 23.00 ώρα Ελλάδας.

Πηγή: news247.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018