Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Βραζιλία: 100.000 διαδήλωσαν κατά του γάμου ομοφυλοφίλων

afoi poriazi

charitakis banner new

Βραζιλία: 100.000 διαδήλωσαν κατά του γάμου ομοφυλοφίλων
26.05.2013 | 14:55

Βραζιλία: 100.000 διαδήλωσαν κατά του γάμου ομοφυλοφίλων

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Διεθνή

Περίπου 100.000 ευαγγελιστές χριστιανοί πραγματοποίησαν πορεία χθες στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, στο πλαίσιο θρησκευτικής τους εορτής για να υπερασπιστούν την αξία της παραδοσιακής οικογένειας μετά την έγκριση από την δικαιοσύνη της Βραζιλίας των γάμων μεταξύ των ατόμων του ιδίου φύλου.

Οι πιστοί συγκεντρώθηκαν με αφορμή την "Πορεία για τον Ιησού", μια από τις κύριες εορτές της Εκκλησίας αυτής στην Βραζιλία εδώ και 20 χρόνια.

Η διαδήλωση συγκέντρωσε περίπου 100.000 ανθρώπους, δήλωσε εκπρόσωπος της στρατιωτικής αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Η διαδήλωση αυτή "δείχνει την ενότητα του λαού του Θεού (...) και την επαναβεβαίωση των αρχών μας υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης, της θρησκευτικής ελευθερίας, της παραδοσιακής οικογένειας και της ζωής", δήλωσε ο ιερέας Σίλας Μαλαφάια, ένας από τους διοργανωτές της πορείας.

"Λέμε όχι στην αμαρτία, όχι στην διαφθορά και όχι στην ομοφυλοφιλία", είπε μια από τις διαδηλώτριες.

Το Εθνικό Συμβούλιο Δικαιοσύνης ενέκρινε στις 14 Μαΐου ντε φάκτο τον γάμο μεταξύ των ατόμων του ιδίου φύλου, παρακάμπτοντας το κοινοβούλιο το οποίο καθυστερεί εδώ και χρόνια να αποφανθεί σχετικά με το ζήτημα αυτό.

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018