Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Αεροπορικό δυστύχημα Κωνσταντινούπολης: Βρέφος 17 μηνών ο νεότερος επιβάτης | Σώθηκε από τύχη
Αεροπορικό δυστύχημα Κωνσταντινούπολης: Βρέφος 17 μηνών ο νεότερος επιβάτης | Σώθηκε από τύχη
07.02.2020 | 09:09

Αεροπορικό δυστύχημα Κωνσταντινούπολης: Βρέφος 17 μηνών ο νεότερος επιβάτης | Σώθηκε από τύχη

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Ενα κοριτσάκι μόλις 17 μηνών είναι ο μικρότερος επιβάτης του αεροπλάνου σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης που κόπηκε στα τρία προκαλώντας τον θάνατο τριών ατόμων.

Το παιδάκι σώθηκε από καθαρή τύχη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες καθόταν στο σημείο που κόπηκε το αεροσκάφος. Το παιδάκι μπορεί να σώθηκε, ωστόσο η μητέρα του δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή καθώς έχει τραυματιστεί σοβαρά.

 

Υπενθυμίζεται ότι από το αεροπορικό δυστύχημα τραυματίστηκαν συνολικά 179 άτομα, ενώ βίντεο ντοκουμέντα από τον πανικό μέσα στο αεροσκάφος τη στιγμή που αυτό γίνεται κομμάτια σε διάδρομο του αεροδρομίου προκαλούν σοκ.
Το μικρό κοριτσάκι σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εκτοξεύτηκε από τη θέση του μετά τη «σκληρή» προσγείωση στο έδαφος, ενώ η μητέρα του εγκλωβίστηκε. Οι οικείοι τους βρήκαν αμέσως το παιδάκι αλλά δυσκολεύτηκαν να βρουν τη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κοριτσάκι νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους, είναι καλά στην υγεία του και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβει εξιτήριο. Στο πλευρό του είναι η θεία του. Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε η μητέρα του που βρίσκεται σε άλλο νοσοκομείο είναι σε σοβαρή κατάσταση και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Πηγή: iefimerida.gr 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018