Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Νέο πιθανό σκάνδαλο με κρέας στη Β. Γερμανία
afoi poriazi
Νέο πιθανό σκάνδαλο με κρέας στη Β. Γερμανία
07.11.2013 | 08:36

Νέο πιθανό σκάνδαλο με κρέας στη Β. Γερμανία

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Εισαγγελείς ερευνούν για ένα πιθανό νέοευρωπαϊκό σκάνδαλο με προϊόντα κρέατοςστην βόρεια Γερμανία, δήλωσαν Γερμανοί αξιωματούχοι, μετά τις πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης ότι υπάρχουν υποψίες για την επεξεργασία μολυσμένου κρέατος από ένα εργοστάσιο.

Οι εισαγγελείς του κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας άρχισαν έρευνα για ένα εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος μετά τις αναλύσεις που έκαναν εκεί οι αρχές τον Ιούνιο, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Προστασίας του Καταναλωτή του κρατιδίου.

Υπάρχουν υποψίες ότι η επιχείρηση αυτή είχε εκδώσει ψευδείς επιγραφές και έγγραφα για την προέλευση του κρέατοςαυτού, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος, σημειώνοντας ωστόσο ότι οι αρχές δεν έχουν κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι διανεμήθηκε για πώληση κρέας που δεν ήταν καλό.

Το Ρόιτερς δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας για να σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές. Ωστόσο τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η εταιρεία απέρριψε τις πληροφορίες του Τύπου για την επεξεργασία σε μεγάλη κλίμακα μολυσμένου κρέατος.

Νωρίτερα φέτος εντοπίστηκε κρέας αλόγου σε επεξεργασμένα προϊόντα, όπως έτοιμα γεύματα, προκαλώντας σκάνδαλο σε όλη την Ευρώπη.
 
 
Πηγή: Nooz.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018