Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Ακτιβίστρια έμεινε γυμνόστηθη στον «αέρα» του Al Jazeera
pame boreio aigaio

Ακτιβίστρια έμεινε γυμνόστηθη στον «αέρα» του Al Jazeera
28.10.2012 | 16:40

Ακτιβίστρια έμεινε γυμνόστηθη στον «αέρα» του Al Jazeera

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Διεθνή

 Αναστάτωση προκλήθηκε στο αραβικό δίκτυο Al Jazeera, όταν μέλος της οργάνωσης για τα γυναικεία δικαιώματα FEMEN έβγαλε τη μπλούζα της και έμεινε γυμνή στη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής σύνδεσης. Η δημοσιογράφος είχε ρωτήσει την ακτιβίστρια Ινα Σεφτσένκο αν υποστηρίζει πως οι γυναίκες είναι καλύτερα γυμνές παρά με μπούρκα.


Μετά την ερώτηση που της υπεβλήθη, η Σεφτσένκο άρχισε να λέει ότι τα ρούχα που χρησιμοποιούν οι γυναίκες σε αραβικές χώρες δεν είναι γυναικεία, αλλά ανδρικά, τα οποία φορούν και οι γυναίκες.

Συνέχισε λέγοντας πως όταν μιλάμε για την ελευθερία της γυναίκας, στο επίκεντρο μπαίνει πάντα το γυναικείο σώμα. Εκείνη τη στιγμή άρχισε να βγάζει την μπλούζα της.

Αμέσως η κάμερα έφυγε από πάνω της και γύρισε στην παρουσιάστρια της εκπομπής, η οποία εξήγησε ότι το τηλεοπτικό δίκτυο ανέμενε κάτι τέτοιο και ήταν προετοιμασμένο, γι' αυτό και της άφησαν ανοικτό μόνο τον ήχο.

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: tanea.gr

 

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018