Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Σάλος με τις δηλώσεις Παναγούλη για εκτελέσεις πολιτικών

banner roots

Σάλος με τις δηλώσεις Παναγούλη για εκτελέσεις πολιτικών
11.11.2012 | 15:03

Σάλος με τις δηλώσεις Παναγούλη για εκτελέσεις πολιτικών

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Ελλάδα

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η προειδοποίηση σε όσους βουλευτές και ειδικά τους παλιότερους που στηρίζουν τα μέτρα της κυβέρνησης ότι κινδυνεύουν να έχουν την τύχη του... Πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη.  Για την ιστορία ο πρέσβης των ΗΠΑ λιντσαρίστηκε από το αγανακτισμένο πλήθος στη Βεγγάζη, οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό τι εννοούσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...

 

Ο κ. Παναγούλης κατά την ομιλία του για τον προϋπολογισμό στη Βουλή είπε επι λέξη:

«Αν θεωρείτε τους εαυτούς σας έντιμους, ελάτε ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ.... αυτοί που περάσαμε από κυβερνητικά κόμματα, από το 1974 μέχρι και σήμερα τι είχαμε και τι έχουμε....

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΑΤΕ!!!

ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ κύριοι και κυρίες που ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, να περάσετε από ειδικό δικαστήριο... αυτό σας εύχομαι κι εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ!!!»

Έντονες αντιδράσεις

Η ομιλία του κ. Παναγούλη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις εντός και εκτός Βουλής.

Στην ομιλία του αργότερα, ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας χαρακτήρισε αδιανόητες «τις απρέπειες εκείνων που χρησιμοποιούν το βήμα της Βουλής για να εκστομίσουν απειλές κατά των πολιτικών τους αντιπάλων και ύβρεις για όσους δεν συμφωνούν με τις απόψεις τους».

«Αυτοί που έρχονται να απειλήσουν ότι οι υπουργοί θα οδηγηθούν στο Ειδικό Δικαστήριο, δεν χρειάζεται να πω ότι συμφωνούν με τη Χρυσή Αυγή. Το σοβαρότερο όλων είναι ότι απειλούν νομιμοποιημένους λειτουργούς του κράτους με λιντσάρισμα», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού.

«Ο κύριος Ευστάθιος Παναγούλης είναι φορέας ενός ένδοξου ονόματος, όμως από τις στάχτες των λόγων του δεν θα διατηρηθεί τίποτε για τους νέους αυτού του τόπου» ανέφερε ο Κ.Τζαβάρας.

Ανάλογη ήταν η αντίδραση και του υπουργού Ναυτιλίας Κώστα Μουσουρούλη, ο οποίος που έκανε λόγο για «μόνιμους παραδοσιακούς αρνητές της χώρας».

«Υπονομεύουν την κάθε προοπτική της χώρας γιατί δεν μπορούν να την προσφέρουν η ίδιοι.. Ξέρουν ότι η ανεμελιά τους πετάει την Ελλάδα έξω από το διεθνές περιβάλλον», επισήμανε ο κ. Μουσουρούλης.

Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου κάλεσε τον κ. Τσίπρα να διαγράψει τον Στ.Παναγούλη.

Η δήλωσή του κ. Κεδίκογλου έχει ως εξής: «Χθες ο κ. Τσίπρας προειδοποίησε και απείλησε τους επενδυτές να μην επενδύσουν στην Ελλάδα.

» Σήμερα, φτάνει στην χειρότερη πολιτική του κατάντια επιτρέποντας στον βουλευτή του Στάθη Παναγούλη να προσθέτει λιντσαρίσματα και φόνους που οδηγούν σε εμφύλιους πολέμους. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να διαγράψει άμεσα τον Στάθη Παναγούλη, διαφορετικά είναι βαριά υπόλογος απέναντι στην ελληνική κοινωνία.»

Για «γελοίες κραυγές περί λιντσαρισμάτων και ειδικών δικαστηρίων» έκανε λόγο στην ομιλία του ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Πηγή: theinsider.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το