Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες

banner roots

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες
10.12.2014 | 19:43

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Ελλάδα

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Τετάρτη Δεκεμβρίου στη νότια χώρα με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Πιο συγκεκριμένα: 

1. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες σήμερα Τετάρτη (10-12-2014) στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, το Ιόνιο (εκτός της Κέρκυρας), τη Στερεά (κυρίως την κεντρική και ανατολική, της Αττικής συμπεριλαμβανομένης), την Εύβοια και τη νύχτα στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. 
 
2. Αύριο Πέμπτη (11-12-2014) τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και το απόγευμα θα ενταθούν περαιτέρω στην Πελοπόννησο, την κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν πρόσκαιρα στη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. 
 
3. Μεθαύριο Παρασκευή (12-12-14) τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική και νότια χώρα και βαθμιαία θα ασθενήσουν.   
 
Πηγή: lifo.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel