Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Κασιδιάρης: Δεν θα βοηθούσαμε ποτέ το άρρωστο παιδί ενός μετανάστη | Έντονη αντίδραση της ΔΗΜΑΡ προς τη ΝΕΤ
afoi poriazi
Κασιδιάρης: Δεν θα βοηθούσαμε ποτέ το άρρωστο παιδί ενός μετανάστη | Έντονη αντίδραση της ΔΗΜΑΡ προς τη ΝΕΤ
08.12.2012 | 17:37

Κασιδιάρης: Δεν θα βοηθούσαμε ποτέ το άρρωστο παιδί ενός μετανάστη | Έντονη αντίδραση της ΔΗΜΑΡ προς τη ΝΕΤ

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ο Ηλίας Κασιδιάρης, όταν ρωτήθηκε αν το ιατρείο της Χρυσής Αυγής θα βοηθούσε άρρωστο παιδί ενός μετανάστη απάντησε οτι είναι πολιτική επιλογή του κόμματος να μην το εξυπηρετήσει.


Ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για μεμονωμένα περιστατικά και μεμονωμένες δηλώσεις, που δημιουργούν μια πλαστή εικόνα για την Χρυσή Αυγή. "Έχουμε κάνει λάθη αλλά δεν μετανιώνουμε, άλλωστε τα δικά μας είναι μηδαμινά μπροστά στα λάθη άλλων" είπε.

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει στον κοινοβουλευτισμό, είπε ότι "άν δεν πίστευα στον κοινοβουλευτισμό δεν θα ήμουν στη Βουλή σήμερα. Θα ήμουν ταγματάρχης και θα επιχειρούσα πραξικόπημα”.

Εντονη ήταν αντίδραση της Δημοκρατικής Αριστεράς για την πρωινή παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη στη ΝΕΤ.
 "Θεωρούμε απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο η Δημόσια Τηλεόραση εμφάνισε στην εκπομπή της «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ» τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Προσφέροντας του, στην ουσία, βήμα για να αναπτύξει τις αντιδημοκρατικές και ρατσιστικές απόψεις του χωρίς κανένα, ούτε καν στοιχειώδη, δημοσιογραφικό ή πολιτικό αντίλογο".

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018