Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Νέα «ήττα» της δημοτικής αρχής
afoi poriazi
Νέα «ήττα» της δημοτικής αρχής
22.12.2012 | 17:18

Νέα «ήττα» της δημοτικής αρχής

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Δεν έχουν τέλος οι τριγμοί στην παράταξη της δημοτικής αρχής η οποία μια μέρα μετά τη διαγραφή των τεσσάρων δημοτικών συμβούλων που διαφώνησαν στην αύξηση των δημοτικών τελών, δοκίμασε και νέα ήττα στην χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση για την αγροτική οδοποιία. Η πρόταση για απευθείας ανάθεση του έργου που κατέθεσε η δημοτική αρχή δεν πέρασε αφού συγκέντρωσε 17 ψήφους υπέρ και 21 κατά.

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης  άσκησαν δριμεία κριτική στη δημοτική αρχή ότι καθυστέρησε να φέρει το θέμα βελτίωσης των αγροτικών δρόμων, ενώ πλειοψήφισε η πρόταση του Παντελή Πατερέλλη να γίνει δημοπρασία με σύντμηση χρόνου για την υλοποίηση του έργου βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας μετά τις ζημιές που προκάλεσε η πρόσφατη θεομηνία.

Την πρόταση Πατερέλλη υπερψήφισαν και τέσσερις διαγραφέντες δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη της δημοτικής αρχής. Η πλευρά Βουνάτσου επιφυλάχθηκε να προσφύγει κατά της νομιμότητας της απόφασης.

 

Πηγή: LesvosReport.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018