Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Στις 14 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις
afoi poriazi
Στις 14 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις
03.01.2013 | 15:21

Στις 14 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Μαζί με τη νέα χρονιά έρχονται και οι εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα, με την ελπίδα ότι η αγορά θα σημειώσει ανάκαμψη.

 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εμπόρων οι τιμές των προϊόντων θα μειωθούν ακόμα και έως 70%, με την ελπίδα πως θα υπάρξει η αγοραστική ζήτηση που δεν σημειώθηκε τις ημέρες των εορτών.

Μάλιστα σύμφωνα με τους υπολογισμούς, η κίνηση στα καταστήματα μειώθηκε άνω του 50% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2011.

Η περίοδος των εκπτώσεων θα ξεκινήσει, βάσει νόμου, τη δεύτερη Δευτέρα του έτους, 14 Ιανουαρίου 2013 και θα ολοκληρωθούν στις Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Πέμπτη.

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι εφιστούν τις προσοχή τόσο στους καταστηματάρχες, όσο και στους πελάτες καθώς η αναγραφή της διπλής τιμής των προϊόντων είναι υποχρεωτική και θα πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά εκτίθενται.

Παράλληλα, υπενθυμίζουν ότι εάν διαπιστωθεί παράβαση του νόμου ή παραπλάνηση των καταναλωτών οι ποινές και τα πρόστιμα είναι βαρύτατα.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018