Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Νέο πολιτικό φορέα ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου
achilladelis
Νέο πολιτικό φορέα ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου
02.06.2013 | 19:26

Νέο πολιτικό φορέα ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Την ολική επαναφορά του στην πολιτική σκηνή ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου με την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, επιθυμώντας να εκφράσει την ευρύτερη δημοκρατική παράταξη.

Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» τον τελευταίο καιρό, στις διαλέξεις του ανά την υφήλιο ο κ. Παπανδρέου έχει υιοθετήσει ρητορική ρήξης με την τρόικα και το ΔΝΤ, ενώ επικρίνει για καθυστερήσεις τους ηγέτες της Ε.Ε.

Με παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες ανά την Ελλάδα ο κ. Παπανδρέου θα επιδιώξει να δείξει ότι για την έξοδο της χώρας από την κρίση απαιτείται ένας ευρύς διάλογος παράλληλα με την υιοθέτηση μιας πολιτικής μεταρρυθμίσεων την οποία ο ίδιος θεωρεί ότι ξεκίνησε αλλά δεν κατάφερε να υλοποιήσει λόγω συντονισμένων αντιδράσεων.

Απώτερος σκοπός του είναι να επανασυγκολλήσει τα συντρίμμια του μεσαίου χώρου, ενώ τους τελευταίους μήνες δεν έχει κάνει δηλώσεις στήριξης της πολιτικής που ακολουθείται από την κυβέρνηση του Α. Σαμαρά για να προλειάνει το έδαφος για να κινηθεί αντιμνημονιακά.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018