Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Όλες οι «Δημοκρατίες»...την ίδια μούρη!

banner roots

Όλες οι «Δημοκρατίες»...την ίδια μούρη!
13.06.2013 | 11:39

Όλες οι «Δημοκρατίες»...την ίδια μούρη!

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Φήμες για επέμβαση από το υπουργείο Οικονομικών στα ιδιωτικά ΜΜΕ της χώρας ώστε να μην μεταδίδουν την ΕΡΤ, κυκλοφορούν τα τελευταία λεπτά.

Σύμφωνα με το site typologies.gr τα τελευταία λεπτά κυκλοφορεί ένα mail με την υπογραφή ενός προσώπου, για λογαριασμό του υπουργού Οικονομικών, καθηγητή Γιάννη Στουρνάρα, το οποίο απειλεί με κυρώσεις όσα ΜΜΕ αναπαράγουν το σήμα της ΕΡΤ.

Διαβάστε το mail

"Εκ μέρους του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα, σας ενημερώνουμε οτι σύμφωνα με τη την υπ' αριθμ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 (ΦΕΚ Β΄ 1414/11.6.2013) ΚΥΑ καταργείται η δημόσια επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΕΡΤ Α.Ε) και οι θυγατρικές της. Με βάση την παραπάνω απόφαση, διακόπτεται η λειτουργία της εταιρίας ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της και ως εκ τούτου παύει η εκπομπή σήματος από την ΕΡΤ.

Για το σκοπό αυτό, επισημαίνεται οτι τυχόν προβολή των πάσης φύσεως εκπομπών (τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών) που φέρουν το σήμα της ΕΡΤ Α.Ε. από περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, συνιστά μη αδειοδοτημένη και εξ'αυτού του λόγου παράνομη προβολή προγράμματος και αντιμετωπίζει όλες τις κυρώσεις που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία".

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel