Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Αναστολή κινητοποιήσεων: Κανονικά οι πτήσεις το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

banner roots

Αναστολή κινητοποιήσεων: Κανονικά οι πτήσεις το ερχόμενο Σαββατοκύριακο
06.08.2013 | 12:25

Αναστολή κινητοποιήσεων: Κανονικά οι πτήσεις το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα
Η ΟΣΥΠΑ αποφάσισε να αναστείλει τις κινητοποιήσεις που είχε εξαγγείλει για το τριήμερο 9-11 Αυγούστου. Οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Την αναστολή των προγραμματισμένων για την Παρασκευή 9, Σαββάτο 10 και Κυριακή 11 Αυγούστου 24ωρων απεργιών της αποφάσισε η διοίκηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΣΥΠΑ, η απόφαση ελήφθη στα πλαίσια του "ειλικρινούς διαλόγου με την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και ιδιαίτερα του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοϊδη".

Οι απεργίες της ΟΣΥΠΑ είχαν προκηρυχθεί για να εκφραστεί η αντίθεση των εργαζομένων στο μέτρο της κινητικότητας για τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

"Πιστεύουμε ότι η πράξη μας αυτή αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι πρόθεση και στόχος μας είναι η προώθηση και ανάπτυξη του τουρισμού και όχι η καταστροφή του, ελπίζοντας αυτό να γίνει κατανοητό και πράξη από τους θεσμικά υπεύθυνους" αναφέρει η ανακοίνωση της ΟΣΥΠΑ συμπληρώνοντας όμως ότι παραμένει σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Πηγή: news247.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel