Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Στον αέρα το καρναβάλι της Πάτρας -Ανησυχούν οι τοπικοί φορείς

the roots web banners 06

Στον αέρα το καρναβάλι της Πάτρας -Ανησυχούν οι τοπικοί φορείς
07.11.2013 | 15:40

Στον αέρα το καρναβάλι της Πάτρας -Ανησυχούν οι τοπικοί φορείς

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Ελλάδα

Από Δευτέρα σε Τετάρτη κι από Τετάρτη σε Πέμπτη. Οι συνεχείς αναβολές στην -κατά τ' άλλα- προγραμματισμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στον καρναβαλικό φορέα, μόνο ανησυχία για την έγκαιρη προετοιμασία του θεσμού, δεν υποδηλώνει.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Πελοπόννησος», στα γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πατρινό Καρναβάλι (ΚΔΕΠΑΚ) έχουν φτάσει αιτήσεις τοπικών επιχειρηματιών, οι οποίοι ζητούν χρήματα που τους οφείλονται για υπηρεσίες που πρόσφεραν σε παλαιότερες εκδηλώσεις του θεσμού. Υπ' αυτή την κατάσταση, και με πολλά τα ανοικτά μέτωπα, καλείται η προσωρινή διοίκηση και τα μέλη του ΔΣ να διοργανώσουν το Καρναβάλι του 2014.

Όσον αφορά στη διοργάνωση του 2014, υπάρχουν πάμπολλες εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν: Από την κατασκευή των αρμάτων, έργο για το οποίο δεν έχει εξασφαλιστεί η απασχόληση του απαραίτητου προσωπικού, μέχρι τις συμβάσεις των στελεχών που εργάζονται για τον θεσμό. Στον καρναβαλικό φορέα παρατηρείται μεγάλη έλλειψη προσωπικού, ακόμα και γραμματειακή υποστήριξη. Επίσης, ο φορέας ανέλαβε κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ τη δημιουργία χριστουγεννιάτικων κατασκευών με το αζημίωτο, για τις οποίες δεν έχει γίνει καμία προεργασία. Με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η πόλη να εκτεθεί για αθέτηση συμφωνιών.

Και μέσα σε όλα, υπάρχει και η υπόθεση του ταμειακού ελλείμματος, για την οποία παρατηρούνται καθυστερήσεις ακόμα και για τα αυτονόητα. Πότε θα προετοιμαστεί η τελετή έναρξης; Πότε θα κατασκευαστούν τα άρματα; Πότε θα καταρτιστεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων; Και εν τέλει, από ποιους;


Πηγή: iefimerida.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το