Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Η ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ είναι και θα μείνει ανοιχτή!

banner roots

Η ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ είναι και θα μείνει ανοιχτή!
09.11.2013 | 13:11

Η ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ είναι και θα μείνει ανοιχτή!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε στο πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ και κρατάμε ζωντανή τη φωνή της κοινωνίας. Η κατάληψη του Ραδιομεγάρου μετά την εισβολή των ΜΑΤ δε μας πτοεί και δε μας τρομάζει!

Η κυβέρνηση των μνημονίων και του ΜΑΥΡΟΥ θέλησε να στείλει ένα ακόμη μήνυμα αυταρχισμού και αυθαιρεσίας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία. Ταυτόχρονα δήλωσε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο στους δανειστές, πως είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους με κάθε μέσο.

Παρόμοιο σκηνικό στήθηκε και στη σημερινή πορεία διαμαρτυρίας κατά της εισβολής των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο, που πραγματοποίησαν εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι στην ΕΡΤ στη Μυτιλήνη . Ολόκληρη η αστυνομική δύναμη της Λέσβου και δυνάμεις από τη Χίο επιστρατεύτηκαν για να διαφυλαχθεί η «ασφάλεια» και η ομαλότητα των εκδηλώσεων της επετείου απελευθέρωσης της Λέσβου. Στα αιτήματά μας για ελεύθερη ενημέρωση, αξιοπρέπεια στη ζωή και στην εργασία η απάντηση της κυβέρνησης για μία ακόμα φορά ήταν να μας περικυκλώσει με τους αστυνομικούς μπροστά στα μάτια χιλιάδων συμπολιτών μας. Προφανώς προς γνώση και συμόρφωση!

Απαντάμε πως η πολιτική του ΜΑΥΡΟΥ, της καταστολής, της τρομοκράτησης, της φτωχοποίησης και της εξαθλίωσης ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Η ΕΡΤ δεν ανήκει στην κυβέρνηση. Είναι και θα είναι η φωνή της κοινωνίας που αγωνίζεται. 

Η ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ συνεχίζει να είναι ανοιχτή και να παράγει καθημερινά ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Το κτίριο του σταθμού παραμένει συνέχεια ανοιχτό και καλούμε όλους και όλες να υπερασπιστούν τη δημόσια περιουσία και το δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης. 
Ο αγώνας συνεχίζεται! Ψυχή Βαθειά!

Οι Εργαζόμενοι/ες στην ΕΡΑ ΑΙΓAIOY

 

   poreiamat5poreia-mat2poreia-mat4

Φωτο: Ανθή Παζιάνου

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel