Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Τατσόπουλος: Με το ένα πόδι εκτός...
Τατσόπουλος: Με το ένα πόδι εκτός...
10.01.2014 | 08:43

Τατσόπουλος: Με το ένα πόδι εκτός...

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

"Έχω θέσει στη διακριτική ευχέρεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ την παραίτηση μου", δήλωσε -σε παράμβαση του στο ΣΚΑΙ- ο Πέτρος Τατσόπουλος, μετά τον καταιγισμό των αντιδράσεων που προκλήθηκαν από τη δήλωση του σχετικά με τη 17Ν.

"Εάν πιστεύουν οτι είμαι επιζήμιος για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος έχει τη διακριτική ευχέρεια να δεχθεί την παραίτηση μου", είπε, γνωστοποιώντας ότι θα κρατησει την έδρα, καθώς "δεν έχω κάνει κάτι προβοκατόρικο για τον ΣΥΡΙΖΑ".

Ο κ. Τατσόπουλος ήταν εμφανώς ενοχλημένος από την εσωκομματική θύελλα αντιδράσεων που προκληθηκε για το πρόσωπο του, με αποκορύφωμα το άδειασμα του από τον εκπρόσωπο του κόμματος, Π. Σκουρλέτη.

Ο Β. Διαμαντόπουλος έγραψε μάλιστα στο Facebook: "Είχα πει παλιότερα πως πρόκειται για μαλ@κ@ ή προβοκάτορα, είχα φτάσει να τείνω προς το δεύτερο, μετά και από το αποψινό είμαι σίγουρος για το δεύτερο".

"Δεν θα απολογηθώ σε αυτόν τον απίθανο τύπο για τις δημόσιες μου απόψεις", απάντησε ο κ. Τατσόπουλος.

"Δεν θλελω να φύγω, αλλά δεν μπορώ να ανεχθώ έναν τέτοιο πόλεμο. Δεν είμαι αποδιοπομπαίος τράγος κανενός", πρόσθεσε.

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον Π. Τατσόπουλο στο γραφείο του -το πρωί της Παρασκευής- και αναμένονται εξελίξεις.
 
Πηγή: Nooz.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

youtube channel