Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Διαγράφηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης

banner roots

Διαγράφηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης
31.03.2014 | 08:32

Διαγράφηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Τη διαγραφή του βουλευτή της Α' Αθήνας Νικήτα Κακλαμάνη από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ έκανε γνωστή ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς με επιστολή του προς το προεδρείο της Βουλής.

Η επιστολή δόθηκε αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας επί του πολυνομοσχεδίου κατά την οποία ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε «παρών» στο άρθρο 1 για το κοινωνικό μέρισμα και την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ.

Ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε προς το προεδρείο, έγραψε εκείνη την ώρα την δήλωση διαγραφής του βουλευτή, την παρέδωσε στον γενικό διευθυντή της Βουλής, ο οποίος την παρέδωσε με την σειρά του στον Ιω. Τραγάκη για να την αναγνώσει στην Ολομέλεια.Κακλαμάνης: Δεν υποκύπτω σε εκβιασμούς
«Δεν υποκύπτω σε πολιτικούς εκβιασμούς και δεν συμβάλλω στην καταστροφή κοινωνικών ομάδων, για να ωφεληθούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα του εσωτερικού και του εξωτερικού. Δεν νομοθετώ με εντολή της τρόικας», δήλωσε ο βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή τη διαγραφή από την ΝΔ επειδή ψήφισε «παρών» για το άρθρο 1 του πολυνομοσχεδίου.

«Το άρθρο 1 είναι δόλιο, γιατί συνδυάζει την αποκατάσταση κάποιων αδικιών (πλεόνασμα) με την καταστροφή της ραχοκοκαλιάς της οικονομίας, που είναι οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις» αναφέρει ο κ. Κακλαμάνης υπογραμμίζοντας πως «το άρθρο 1 πλήττει την καρδιά της ιδεολογίας της παράταξής μας, όπως την καθόρισε, το 1974, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».

«Αυτή την παράταξη και τις αρχές της δεν μπορεί να τις διαγράψει ο κ. Σαμαράς» καταλήγει η δήλωση του κ Κακλαμάνη.

 

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το