Τα όσα έλαβαν χώρα στον δεύτερο αγώνα, με τις ύβρεις και τις χειρονομίες ανάγκασαν την Κυβέρνηση να ασχοληθεί με το θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες το μήνυμα που εκπέμπεται από την κυβέρνηση είναι αυτό της «μηδενικής ανοχής».
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην κυβέρνηση έχουν σχηματίσει την εικόνα πως ό,τι συνέβη είναι ζήτημα παραγόντων και όχι των οπαδών των δύο ομάδων. Στο πλαίσιο αυτό, όπως πληροφορείται το protothema.gr, η κυβέρνηση ετοιμάζεται για παρεμβάσεις με «οδηγό» το μοντέλο που εφαρμόστηκε στο ποδόσφαιρο.
Έτσι, ανάμεσα σε αυτά που αναμένεται να ανακοινώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, είναι η αναβολή του αγώνα της Τετάρτης, ενώ αναμένεται να κληθούν όλοι οι παράγοντες να δώσουν εξηγήσεις.
Για το θέμα είναι σε εξέλιξη συνεννοήσεις ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.
Πηγή: protothema.gr