Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Με εκπροσώπους της Google συναντήθηκε ο Νίκος Δένδιας

the roots web banners 06

Με εκπροσώπους της Google συναντήθηκε ο Νίκος Δένδιας
15.09.2014 | 20:35

Με εκπροσώπους της Google συναντήθηκε ο Νίκος Δένδιας

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Ελλάδα
Tη μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειρίας στον τομέα της αξιοποίησης νέων τεχνολογιών και ενίσχυσης ψηφιακών δράσεων τόσο των νεοφυών όσο και των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων συζήτησαν ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Νίκος Δένδιας με τον κ. Nicklas Lundblad, Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων της Google στην E.E. και με τον κ. Διονύση Κολοκοτσά, Διευθυντή Εταιρικών  Σχέσεων της εταιρείας στην Ελλάδα σε συνάντηση που είχαν νωρίς το απόγευμα.
 
Στη συνάντηση συζητήθηκε η Εθνική Στρατηγική για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την ψηφιακή καινοτομία και συμφωνήθηκε η  συνεργασία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με την Google για τη διοργάνωση workshops.

Οι εκπρόσωποι της Google ενημερώθηκαν για τις νομοθετικές δράσεις που προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την ενθάρρυνση των καινοτόμων πρωτοβουλιών, που αποσκοπούν στην αλλαγή του αναπτυξιακού μοντέλου της χώρας. Επίσης, οι εκπρόσωποι της Google αναγνώρισαν ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Ελλάδας την υψηλή ποιότητα και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της. 

Συζητήθηκε ακόμη η δραστηριότητα του «Alliance forGrowth», μιας πρωτοβουλίας με τη συμμετοχή ελληνικών και διεθνών εταιρειών  διαφόρων κλάδων (μεταξύ των οποίων και η Google), με στόχο την υποβολή προτάσεων για την ενίσχυση  την ανταγωνιστικότητας της οικονομίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δένδιας είχε συμμετάσχει στη συνάντηση εργασίας του Alliance forGrowth, η οποία πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιούλιου στην Αθήνα.  
 
Πηγή: tovima.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel