Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Δύο φαβορί και ένα ανοιχτό παιχνίδι σε Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία

banner roots

Δύο φαβορί και ένα ανοιχτό παιχνίδι σε Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία
06.03.2021 | 09:01

Δύο φαβορί και ένα ανοιχτό παιχνίδι σε Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Τρία παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται σε Ιταλία, Αγγλία και Γερμανία σε αποδόσεις από το κουπόνι του oddsfooty.com

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (16:30)

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο καιρό οι γηπεδούχοι οι οποίοι δεν μπορούν ακόμη να χωνέψουν τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League κόντρα στην Μόλντε. Στο πρωτάθλημα τα πράγματα δεν πηγαίνουν εξίσου καλά με την Χόφενχαϊμ να μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια παραμένοντας στην 11η θέση του πρωταθλήματος με 27 βαθμούς σε 23 παιχνίδια.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Βόλφσμπουργκ αν και ηττήθηκε κόντρα στη Λειψία μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη για πάνω από 10 αγωνιστικές διατηρώντας την 3η θέση στη βαθμολογία πού οδηγεί στο επόμενο Champions League. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας της Χέρτα με 2-0 φτάνοντας συνολικά τις 12 νίκες στην Μπουντεσλίγκα έως τώρα.

Φαβορί στην αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι που θέλουν νίκη πάση θυσία για να διατηρηθούν στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Από την άλλη η Χόφενχαϊμ είναι φανερά επηρεασμένοι από τον αποκλεισμό στο Europa League και δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει την ήττα. Επιλογή στην αναμέτρηση η νίκη της Βόλφσμπουργκ σε απόδοση 2.40. Δείτε εδώ προγνωστικά για στοίχημα γκολ-γκολ.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΓΟΥΛΒΣ (19:30)

Εντός έδρας ήττα-σοκ για τους «Χωριάτες» κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-0 φτάνοντας τις δύο ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια τους. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο ΜακΚολντικ για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος μένοντας πλέον στην 9η θέση και στο -7.

Από την άλλη η Γούλβς αν και προσπάθησε αρκετά κοντά στην Μάντσεστερ Σίτι η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν τις επέτρεψε ούτε μια ήττα με μικρή διαφορά. Οι «Πολίτες» σκόραραν 3 φορές στο τελευταίο 10 λεπτό του παιχνιδιού υποχρεώνοντας την ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο σε ήττα μετά από 3 σερί παιχνίδια με δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Αμφότερες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την τελευταία αγωνιστική και περιμένω να μπούνε αποφασισμένες για νίκη και μόνο. Οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές με τα προβλήματα στην άμυνα να τους έχουν στερήσει πολλούς βαθμούς την φετινή σεζόν. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ποντάρισμα στο Goal-Goal σε απόδοση 1.90

ΣΠΕΤΣΙΑ – ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ (16:00)

Χωρίς νίκη για 3ο σερί παιχνίδι οι γηπεδούχοι οι οποίοι παραμένουν στην 15η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς έχοντας μόλις 4 βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν στην έδρα της Γιουβέντους με 3-0 καταφέρνοντας να σταθούν όρθιοι μόνο για ένα ημίχρονο. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε δύο νίκες δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μπενεβέντο είναι φανερό πως βρίσκεται σε καθοδική πορεία το τελευταίο διάστημα αγνοώντας την χαρά της νίκης για πάνω από 9 αγωνιστικές. Τελευταία νίκη ήταν στην έδρα της Κάλιαρι στις 6 Ιανουαρίου, έκτοτε η ομάδα του Ιντζάγκι μετράει πέντε ήττες και τέσσερις ισοπαλίες αποτελέσματα που την έχουνε φέρει στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Αμφότερες θέλουν πάση θυσία τη νίκη καθώς βρίσκονται μία ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη. Μικρό προβάδισμα στην αναμέτρηση για τη Σπέτσια πού εντός έδρας εμφανίζεται τις περισσότερες φορές ανταγωνιστική. Επιλογή στην αναμέτρηση η νίκη της Σπέτσια σε απόδοση 2.05.

Δείτε εδώ το bet365 review με ανάλυση στις υπηρεσίες και τις αποδόσεις από τα Ευρωπαϊκά και όχι μόνο Πρωταθλήματα.

 

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.’’

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel