Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Πως να ανακαινίσετε το παιδικό δωμάτιο εύκολα και οικονομικά

the roots web banners 06

Πως να ανακαινίσετε το παιδικό δωμάτιο εύκολα και οικονομικά
14.06.2024 | 14:18

Πως να ανακαινίσετε το παιδικό δωμάτιο εύκολα και οικονομικά

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Σίγουρα εάν έχετε παιδάκι καθώς μεγαλώνει θα σας ζητήσει να κάνει μια αλλαγή μέσα στο δωμάτιο του για να αποκτήσει μερικά στοιχεία που θα το κάνουν πιο προσωποποιημένο και ανάλογο με το στιλ του.

Μπορεί σαν γονείς να πιστεύετε ότι μια τέτοια αλλαγή θα σας κοστίσει αρκετά και πρέπει να έχετε στην άκρη ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Βέβαια βρισκόμαστε εδώ για να σας πούμε ότι έχετε την ευκαιρία με μερικές έξυπνες και ιδιαίτερες ιδέες να κάνετε πραγματικότητα την επιθυμία του μικρού σας με ένα αρκετά μικρό budget! Παρακάτω θα βρείτε μερικές κατευθυντήριες γραμμές που θα σας δείξουν πως να κάνετε μια οικονομική ανακαίνιση στο δωματίου του μικρού σας. 

  • Βάψιμο τοίχων

Μία πάρα πολύ οικονομική κίνηση που μπορείτε να κάνετε για να αλλάξει όψη το παιδικό δωμάτιο είναι βάφοντας τους τοίχους. Αλλάζοντας το χρώμα του δωματίου έχετε την ευκαιρία να δώσετε στο δωμάτιο μία νέα πνοή και να αλλάξετε την αισθητική του σύμφωνα με αυτή του παιδιού σας. Μπορείτε να καλύψετε τα υπόλοιπα έπιπλα και με τη βοήθεια κάποιου ειδικού ή με τη βοήθεια κάποιων φίλων σας να βάψετε μέσα σε λίγες μέρες όλο το δωμάτιο.

  • Βάψιμο επίπλων

Κάτι ακόμα που μπορείτε να κάνετε για να εξοικονομήσετε ένα αρκετά μεγάλο ποσό από την αγορά επίπλων είναι με ειδική βαφή να βάψετε τα ήδη υπάρχοντα έπιπλα σας πχ γραφείο, ντουλάπια κτλ. αλλάζοντας πλήρως την όψη τους. 

  • Προσθήκη μικρών διακοσμητικών στοιχείων

Μερικές αγορές που θα σας βοηθήσουν πραγματικά να μετατρέψετε το χώρο του παιδιού σας είναι τα μικρά διακοσμητικά στοιχεία. Σε καταστήματα με είδη διακόσμησης παιδικού δωματίου https://hintsdeco.com/collections/paidiko-dwmatio μπορείτε να βρείτε διαφορά μικρά αντικείμενα όπως φουσκωτά μαξιλάρια καναπέ https://hintsdeco.com/collections/diakosmhtika-maksilaria με ιδιαίτερα σχέδια που μπορείτε να τοποθετήσετε το κρεβάτι, stickers για να διακοσμήσετε το ταβάνι, παιδικά χαλάκια για το χειμώνα, αρκουδάκια κτλ. όλα σε ένα μεγάλο εύρος τιμών ώστε να επιλέξετε αυτά που αντιστοιχούν με το προϋπολογισμό σας.

  • Αλλαγή φωτισμού

Ο φωτισμός σε ένα χώρο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο πως βλέπουμε ένα δωμάτιο για αυτό το λόγο λοιπόν αποτελεί μια πολύ καλή επένδυση η αγορά ενός νέου φωτιστικού. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέρνο παιδικό κρεμαστό φωτιστικό και να το εγκαταστήσετε στο κεντρικό φωτισμό του δωματίου δίνοντας έτσι μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη διάθεση στο χώρο και φυσικά κάνοντας τον το αγαπημένο δωμάτιο του μικρού σας. Μια επίσης αγορά που αξίζει να κάνετε για να αλλάξετε το ύφος του δωματίου είναι ένα καινούριο φωτιστικό γραφείου καθώς ο κεντρικός φωτισμός είναι εξίσου σημαντικός με το φωτισμό που υπάρχει στο χώρο διαβάσματος του παιδιού σας.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το