Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Απάντηση του ιατρού γυναικολόγου Θ. Αλλαγιάννη στην καταγγελία Βακιρτζή.

the roots web banners 06

Απάντηση του ιατρού γυναικολόγου Θ. Αλλαγιάννη στην καταγγελία Βακιρτζή.
09.03.2024 | 07:26

Απάντηση του ιατρού γυναικολόγου Θ. Αλλαγιάννη στην καταγγελία Βακιρτζή.

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Με εξώδικη επιστολή που έφτασε στον σταθμό μας ο ιατρός γυναικολόγος κ. Θ. Αλλαγιάννης, απαντάει στην καταγγελία στην οποία είχε προχωρήσει ο Σίμος Βακιρτζής στις 18/1, την οποία είχε αποστείλει στο Υπουργείο Υγείας, στην ΔΥΠΕ της περιοχής μας, στο νοσοκομείο του νησιού μας και κοινοποιούνταν στα ΜΜΕ.

Στην απάντησή του ο κ. Αλαγιάννης, χαρακτηρίζει ανακριβές και αναληθές το συγκεκριμένο άρθρο, ενώ αναφέρει πως μετέβη πολύ νωρίτερα στο Νοσοκομείο από την ώρα που αναγράφεται στην καταγγελία, καθώς και πως ο ίδιος «επέμεινε εξ αρχής να χορηγηθούν φάρμακα στην ασθενή, τα οποία η ίδια αρνήθηκε να λάβει καθ’ υπόδειξη του θεράποντος ιατρού της από τη Θεσσαλονίκη, κάτι που αποδεικνύεται και από δημόσια έγγραφα».

Ολόκληρη η απάντηση του κ. Αλαγιάννη:

Επειδή, ως ενδεικτικό του μεγέθους της ανακρίβειας και αναλήθειας του συγκεκριμένου άρθρου, σας αναφέρω-έστω και αν ουδεμίας προς τούτο επέχω υποχρέωση- ότι:

α) εγώ μετέβην εντός ελαχίστου χρονικού διαστήματος από τη στιγμή που εκλήθην στο Νοσοκομείο και όχι με καθυστέρηση 3,5 ωρών, όπως ψευδώς αναφέρεται στην ανεξελέγκτως δημοσιευθείσα από εσάς καταγγελία! Μάλιστα ανέμενα την ασθενή να την μεταφέρουν στην γυναικολογική κλινική από τα επείγοντα, όπου και παρέμεινα μέχρι τις 23:00μ.μ. περίπου και εκ νέου και οικειοθελώς (δεύτερη φορά) μετέβην στο Νοσοκομείο περί ώρα 00.15 π.μ. της 1ης Ιανουαρίου 2024 όπου και παρέμεινα ως ώρα 2.30π.μ. , παρόλο που η ασθενής νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική ως «παθολογικό  περιστατικό» και β) εγώ επέμεινα εξ αρχής να χορηγηθούν φάρμακα στην ασθενή, τα οποία η ίδια αρνήθηκε να λάβει καθ’ υπόδειξη του θεράποντος ιατρού της από τη Θεσσαλονίκη, κάτι που αποδεικνύεται και από δημόσια έγγραφα.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel