Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Λημνιά Νάντια Χαλαμανδάρη συντετριμμένη στην κηδεία του πρίγκιπα πρώην συζύγου της

the roots web banners 06

Η Λημνιά Νάντια Χαλαμανδάρη συντετριμμένη στην κηδεία του πρίγκιπα πρώην συζύγου της
09.04.2024 | 17:36

Η Λημνιά Νάντια Χαλαμανδάρη συντετριμμένη στην κηδεία του πρίγκιπα πρώην συζύγου της

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στην κηδεία του πρώην συζύγου της, πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο, μαζί με τον γιο της παρέστη η Νάντια Χαλαμανδάρη.

Η δεύτερη σύζυγος του πρίγκιπα και εξαδέλφου του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας συνοδευόταν από τον γιο της Νικόλα στην κηδεία που τελέστηκε στον καθεδρικό ναό των Ενόπλων Δυνάμεων στη Μαδρίτη, έναν μήνα μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φερνάντο σε ηλικία 49 ετών.
 
 nadia halamandari vasilias felipe kideia
Η Νάντια Χαλαμανδάρη δέχεται τα συλλυπητήρια από τον βασιλιά Φελίπε
 
Ο πρώτος εξάδελφος του Φελίπε πέθανε την 1η Μαρτίου μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο και διάφορα θέματα υγείας που αντιμετώπιζε, σύμφωνα με το Hola.
 
 nadia halamandari gios nikolas kideia felipe
Η Νάντια Χαλαμανδάρη με τον 7χρονο γιο της Νικόλα
 
Στα μαύρα η Νάντια Χαλαμανδάρη - Μαζί με τον 7χρονο γιο της Νικόλα
H χήρα του Φερνάντο, εμφανώς επηρεασμένη, παραβρέθηκε μαζί με τον 7χρονο γιο του ζευγαριού, τον οποίο κρατούσε διαρκώς από το χέρι. Με σοβαρό και θλιμμένο πρόσωπο, η Νάντια Χαλαμανδάρη ήταν ντυμένη με μαύρο κοστούμι με σακάκι και παντελόνι, φορώντας σκούρα γυαλιά ηλίου κατά την είσοδό της στην εκκλησία.
 
 nadia halamandari juan carlos gios nikolas
Ο Χουάν Κάρλος συνομιλεί με τον 7χρονο γιο της Νάντιας Χαλαμανδάρη
 
Όπως μπορεί να δει κανείς στις φωτογραφίες, η Νάντια Χαλαμανδάρη δέχτηκε τα συλλυπητήρια της βασιλικής οικογένειας -υποκλίθηκε μάλιστα μπροστά στη βασίλισσα Λετίθια. Πέρα από το βασιλικό ζεύγος, στην κηδεία παρέστησαν και η βασιλομήτωρ Σοφία και ο σύζυγός της Χουάν Κάρλος, ο οποίος πλησίασε τον Νικόλα για να του πει δυο τρυφερά λόγια.
 
 
Ο πρίγκιπας Φερνάντο και η Νάντια παντρεύτηκαν το 2016 σε μια ιδιωτική τελετή στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου, μόλις πέντε ημέρες πριν υποδεχτούν το μοναδικό τους παιδί, τον Νικόλα. Ήταν ο δεύτερος γάμος για τον πρίγκιπα, ο οποίος είχε πάρει διαζύγιο από τη Μόνικα Μαρτίν Λούκουε το 2011, έπειτα από επτά χρόνια γάμου.
 
Αν και η Νάντια ζούσε στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Hola, το ζευγάρι δεν χώρισε ποτέ και μεγάλωσαν μαζί τον 7χρονο γιο τους.
 
H ανάρτηση της Νάντιας Χαλαμανδάρη λίγες ώρες πριν από την κηδεία του πρίγκιπα Φερνάντο
Χθες, η Νάντια Χαλαμανδάρη θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής με μια όμορφη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους ακολούθους της, στην οποία ο πρίγκιπας Φερνάντο εικονίζεται κρατώντας στην αγκαλιά του τον γιο τους, ο οποίος είναι έτοιμος να σβήσει κάτι που μοιάζει με τούρτα γενεθλίων με δύο κεριά επάνω.
prigkipas fernando gios nikolas nadia halamandari
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το