Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το MedINA ξεκινάει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη για την ανάπτυξη της οικοτεχνικής επιχείρησης σας

the roots web banners 06

Το MedINA ξεκινάει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη για την ανάπτυξη της οικοτεχνικής επιχείρησης σας
12.04.2024 | 12:30

Το MedINA ξεκινάει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη για την ανάπτυξη της οικοτεχνικής επιχείρησης σας

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Μετά την επιτυχημένη υλοποίηση των εργαστηρίων από το MedINA, για τις οικοτεχνίες και τα οικοτεχνικά τυροκομεία στη Λήμνο, σειρά έχει ο κύκλος δωρεάν συμβουλευτικής υποστήριξης στα επόμενα βήματα για τη δημιουργία οικοτεχνικής επιχείρησης στο νησί.

Έτσι, έχετε μια επιχειρηματική ιδέα που θέλετε να αναπτύξετε; Είστε αγρότης/αγρότισσα και έχετε παραγωγή που θα θέλατε να γίνει τελικό προϊόν για καταναλωτές;

Με πολλή χαρά, το MedINA ανακοινώνει ότι ξεκινάει η περίοδος συμβουλευτικής υποστήριξης για την ανάπτυξη οικοτεχνιών στη Λήμνο, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του Ιουνίου. Η οικοτεχνία προσφέρει τη δυνατότητα στον επαγγελματία παραγωγό να μετατρέψει τον χώρο της εκμετάλλευσής του σε μικρή μεταποιητική μονάδα, δίνοντας έτσι προστιθέμενη αξία στην παραγωγή του, μειώνοντας παράλληλα το ρίσκο.

«Σε συνέχεια των επιτυχημένων εργαστηρίων για τις οικοτεχνίες και τα οικοτεχνικά τυροκομεία, δίνεται τώρα η ευκαιρία της δωρεάν συμβουλευτικής υποστήριξης στα επόμενα βήματα της επιχειρηματικής σας προσπάθειας. Η συμβουλευτική θα γίνει από τους εκπαιδευτές των εργαστηρίων Γιάννα Μπαλαφούτη, σύμβουλο ανάπτυξης προϊόντων, συγγραφέα και συντάκτρια γαστρονομίας και Δημήτρη Ρουκά (M.Sc.), τεχ. γεωπόνο, υποψήφιο διδάκτορα «Ζωοτεχνίας» στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας διαδικτυακά εδώ, συμπληρώνοντας τη φόρμα ή τηλεφωνικά στο 210.3611001 (τηλέφωνο γραμματείας MedINA), μέχρι και τις 19 Απριλίου 2024. Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Η συμβουλευτική υποστήριξη παρέχεται δωρεάν και είναι μέρος της δράσης για την οικοτεχνία του προγράμματος «Terra Graeca: Small Farm to Market», το οποίο υλοποιείται με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

Μαζί οραματιζόμαστε τις τοπικές κοινότητες της Λήμνου να ευημερούν σε παραγωγικά και υγιή αγροοικοσυστήματα γεμάτα ζωή!».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το