Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Καλύφθηκε σε ελάχιστες ώρες το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ | Δυσαρεστημένοι οι Λημνιοί ηλικίας 25 - 66

afoi poriazi

Καλύφθηκε σε ελάχιστες ώρες το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ | Δυσαρεστημένοι οι Λημνιοί ηλικίας 25 - 66
09.10.2014 | 10:05

Καλύφθηκε σε ελάχιστες ώρες το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ | Δυσαρεστημένοι οι Λημνιοί ηλικίας 25 - 66

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Παράπονα εκφράζουν επιχειρηματίες του νησιού, αλλά και άνεργοι Λημνιοί ηλικίας 25 με 66, αφού όπως αναφέρουν το «πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 5.000 ανέργων» για τις συγκεκριμένες ηλικίες, καλύφθηκε μόλις βγήκε στον αέρα.

Όπως αναφέρουν στον Fm 100, επιχειρηματίες αλλά και άνεργοι, με έκπληξη διαπίστωσαν πως οι θέσεις του προγράμματος καλύφθηκαν αυθημερόν από 4.156 επιχειρήσεις.

Αρκετοί θα σκεφτείτε ότι είναι λογικό, καθώς τα ποσοστά της ανεργίας έχουν αυξηθεί. Το θέμα έγκειται στο γεγονός, ότι οι αιτήσεις γίνονταν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του ΟΑΕΔ,  με το πρόγραμμα να δέχεται τις αιτήσεις από τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Οκτωβρίου.

Ο server της επίσημης σελίδας του ΟΑΕΔ όμως δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στην επισκεψιμότητα  με αποτέλεσμα η σελίδα να «πέσει».

Όταν οι ενδιαφερόμενοι τελικά, κατάφεραν να ανοίξουν τη σελίδα διαπίστωσαν πως οι θέσεις είχαν καλυφθεί με αποτέλεσμα… να τρέχουν να ανανεώσουν την κάρτα ανεργίας τους.

                            OAED

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018