Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μπουλώτης προς Μαρινάκη: «Δώστε προτεραιότητα στο θέμα των σχολείων Κάσπακα και Θάνους»

the roots web banners 06

Μπουλώτης προς Μαρινάκη: «Δώστε προτεραιότητα στο θέμα των σχολείων Κάσπακα και Θάνους»
09.10.2014 | 15:04

Μπουλώτης προς Μαρινάκη: «Δώστε προτεραιότητα στο θέμα των σχολείων Κάσπακα και Θάνους»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Τη δυναμική στήριξη του αιτήματος των γονέων και κατοίκων των χωριών Κάσπακα και Θάνους, ζητάει από τη Δημοτική Αρχή Λήμνου, η παράταξη της αντιπολίτευσης «Η Λήμνος Διεκδικεί», με σχετική ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση της παράταξης με επικεφαλής τον Δημήτρη Μπουλώτη αναφέρει:

"Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση, αυτή τη φορά δια μέσου του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, δείχνει ότι αγνοεί τον όρο νησιωτικότητα.

Η άρνηση για την πλήρη στελέχωση των Δημοτικών Σχολείων Θάνους και Κάσπακα με μοναδικό επιχείρημα την εμμονή  στο γράμμα του νόμου, καταντά εξοργιστική και προκαλεί, τόσο τους άμεσα ενδιαφερομένους γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, όσο και όλους τους κατοίκους της Λήμνου.

Η παιδεία και ο πολιτισμός είναι η κληρονομιά που καλούμαστε  να σεβαστούμε και μας παραδόθηκαν με αγώνες, όπως αυτοί που εχθές 8 Οκτωβρίου τιμήσαμε. Η ενίσχυση της παιδείας στις νησιωτικές περιοχές είναι υποχρέωση της Πολιτείας και δικαίωμα όλων νησιωτών και αντ΄ αυτού εισπράττουμε απαξίωση για άλλη μια φορά.

Στο πνεύμα αυτό καλούμε το Δήμο Λήμνου, να στηρίξει δυναμικά τα αιτήματα που εκφράζουν οι γονείς και οι κάτοικοι του Θάνους και του Κάσπακα με την από 6/10/2014 επιστολή τους και να δώσει άμεση προτεραιότητα στο θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο".

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το