Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ανεξαρτητοποίηση με το «καλημέρα» στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου

banner roots

Ανεξαρτητοποίηση με το «καλημέρα» στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου
14.10.2014 | 12:36

Ανεξαρτητοποίηση με το «καλημέρα» στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

 

Την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο Περιφερειακός Σύμβουλος με το Συνδυασμό της Χριστιάνας Καλογήρου, Παναγιώτης Καλλονιάτης. Οι πρόσφατες αποφάσεις της κ. Καλογήρου για τη διανομή "χαρτοφυλακίων" στην Περιφερειακή αρχή, δεν συμπεριέλαβαν και τον πρώην Αντινομάρχη, γεγονός που οδήγησε και στην αποχώρησή του από την παράταξη.

Αναλυτικά στην επιστολή του προς το Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Δημοσθένη Χατζηγιάννη, ο κ. Καλλονιάτης αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σε μία μου συνέντευξη, ως Αντινομάρχης Λέσβου, στις 26 Μάιου 2008 στη Λεσβιακή Εφημερίδα «Αιολικά  Νέα» είχα χαρακτηρίσει ξεκάθαρα τον εαυτό μου ως «ερασιτέχνη» πολιτικό.

Αυτή τη στάση του ερασιτέχνη πολιτικού τήρησα κατά την 30ετή περίπου συνδικαλιστική και αυτοδιοικητική παρουσία μου, μακριά από μεθοδεύσεις, εξαρτήσεις και ομαδοποιήσεις.

Και αυτή η στάση είναι, εκείνη που μου δίνει σήμερα το δικαίωμα να σας δηλώσω, ότι:

Επειδή σέβομαι τον εαυτό μου, επειδή σέβομαι την μακρόχρονη παρουσία και ιστορία μου στο Β΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά κυρίως επειδή σέβομαι την εμπιστοσύνη του Λεσβιακού λαού, που σε τέσσερις διαδοχικές εκλογικές διαδικασίες με τίμησε με τη ψήφο του είτε σε επίπεδο Νομαρχιακής είτε σε επίπεδο Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης

Αποχωρώ από την παράταξη «Εμείς για το Αιγαίο» και από σήμερα θα συμμετέχω στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ως «ανεξάρτητος» Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

 

Πηγή: LesvosReport.gr

                                                                        

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το