Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με την παρουσία Ζωίδη πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης της 26ης ερασιτεχνικής συνάντησης θεατρικών θιάσων Αιγαίου (mp3 + photos)

afoi poriazi

Με την παρουσία Ζωίδη πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης της 26ης ερασιτεχνικής συνάντησης θεατρικών θιάσων Αιγαίου (mp3 + photos)
17.10.2014 | 23:07

Με την παρουσία Ζωίδη πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης της 26ης ερασιτεχνικής συνάντησης θεατρικών θιάσων Αιγαίου (mp3 + photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στη κατάμεστη αίθουσα του κινηματοθεάτρου "Μαρούλα" πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ η τελετή έναρξης της 26ης συνάντησης ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου.

Στην τελετή το παρών έδωσε ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής κ. Ζωίδης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμίδης, ο δήμαρχος Λήμνου κ. Μαρινάκης και εκπρόσωποι φορέων του νησιού. 

Την τελετή άνοιξε η Ελένη Τσιγιάννη από το Μ.Ε.Α.Σ Λήμνου, η οποία κάλεσε στο βήμα την πρόεδρο της ομοσπονδίας ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου κ. Βενέτη.

Η κ. Βενέτη αφού απηύθυνε χαιρετισμό έκανε ένα μικρό απολογισμό για την διαδρομή του θεσμού ο οποίος μετράει πάνω από μισό αιώνα ζωής, ενώ για τρίτη φορά φιλοξενείται στη Λήμνο.

Ειδική μνεία έκανε στην γενική γραμματεία Αιγαίου, αφού στηρίζει έμπρακτα το θεσμό.

Τέλος η κ. Βενέτη αναφέρθηκε στην παρουσία της συνάντηση στη Λήμνο αλλά και το πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα του δεκαήμερου θεάτρου που θα ακολουθήσει.

Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε ο δήμαρχος Λήμνου ο οποίος με τη σειρά του απηύθυνε το δικό του χαιρετισμό.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, η κ. Βενέτη παρέδωσε αναμνηστικό της συνάντησης στο δήμαρχο Λήμνου φιλοτεχνημένο από το Λημνιό αρχιτέκτονας κ. Πινάκο συνοδευόμενο από ένα βιβλίο από την έκδοση της ομοσπονδίας η οποία πριν χρόνια είχε χρηματοδοτηθεί επίσης στο την γενική γραμματεία Αιγαίου με τίτλο "20 χρόνια θεατρικά κοστούμια στο Αιγαίο".

Ο δήμαρχος με τη σειρά του έδωσε το λεύκωμα του Λημνιού φωτογράφου Χρήστου Καζόλη, "Ανθρώπων Έργα".

Στο βήμα αμέσως μετά ανέβηκε ο κ. Ζωίδης, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του με στίχους του Οδυσσέα Ελύτη, λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε τίποτε άλλο να περιγράψει καλύτερα αυτό που γίνεται τις μέρες αυτές στη Λήμνο.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την παραλαβή του αναμνηστικού δώρου που παρέδωσε ο δήμαρχος στον κ. Ζωίδη.

Ακούστε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν κατα την τελετή έναρξης

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018