Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφής για το Κ.Η.Φ.Η Λήμνου
achilladelis
Ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφής για το Κ.Η.Φ.Η Λήμνου
21.10.2014 | 13:28

Ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφής για το Κ.Η.Φ.Η Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου με ανακοίνωσή του, προσκαλεί όσους έχουν επιφορτιστεί με τη φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων και επιθυμούν να τα εγγράψουν στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Λήμνου, να υποβάλουν σχετική αίτηση συμμετοχής.

Το Κ.Η.Φ.Η. Δήμου Λήμνου, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ημερήσιας φιλοξενίας σε  ηλικιωμένα άτομα, μη δυνάμενα να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες, άνοια, κλπ). Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν στην νοσηλεία, ανάπαυση, αναψυχή και στη σίτισή των άμεσα ωφελουμένων.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μαζί με την αίτηση συμμετοχής και τις υπεύθυνες δηλώσεις που απαιτούνται, θα διατίθενται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Δήμου Λήμνου www.limnos.gov.gr καθώς και από τις παρακάτω διευθύνσεις:

  Για την Δημοτική Ενότητα Μύρινας, στο γραφείο του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου, στον 1ο όροφο του κτιρίου της Ε.Α.Σ. Λήμνου, στο λιμάνι της Μύρινας,

  Για την Δημοτική Ενότητα Μούδρου, στο πρώην Δημοτικό κατάστημα Μούδρου και στα ΚΕΠ Κοντοπουλίου,

  Για την Δημοτική Ενότητα Κούταλης, στα ΚΕΠ Κοντιά και

  Για την Δημοτική Ενότητα Ατσικής, στα ΚΕΠ Ατσικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσειςσυμμετοχήςαπότις22/102014 έως στις 24/10/2014 και ώρα  14:00 ,στο γραφείο του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου, στον 1ο όροφο του κτιρίου της Ε.Α.Σ. Λήμνου, στο λιμάνι της Μύρινας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018