Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Προσλήψεις 200 μόνιμων στο ΕΚΑΒ | 2 στη Λήμνο

the roots web banners 06

Προσλήψεις 200 μόνιμων στο ΕΚΑΒ | 2 στη Λήμνο
21.10.2014 | 10:06

Προσλήψεις 200 μόνιμων στο ΕΚΑΒ | 2 στη Λήμνο

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Σε 200 προσλήψεις μόνιμων σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ πρόκειται να προχωρήσει το Κέντρο μέσα στις επόμενε μέρες, ενώ οι δύο απ αυτές αφορούν το ΕΚΑΒ Λήμνου.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να υποβληθεί στο ΑΣΕΠ το αίτημα του υπουργείου Υγείας, για τις 200 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων στο ΕΚΑΒ, στην ειδικότητα ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, ώστε η έκδοση της προκήρυξης να γίνει άμεσα, καθώς υπάρχουν μεγάλα κενά σε προσωπικό λόγω των συνταξιοδοτήσεων.

Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης της ειδικότητας Πλήρωμα Ασθενοφόρου, Διασώστης του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή αντίστοιχης ειδικότητας της ημεδαπής ή αλλοδαπής και οι άντρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Στα προσόντα που θα μετρήσουν για την επιλογή των επιτυχόντων ανήκουν η εμπειρία των υποψηφίων, η εντοπιότητα (για τις θέσεις στην περιφέρεια), καθώς και η κατοχή επαγγελματικής άδειας οδήγησης Γ΄ κατηγορίας.

 

Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:

Κεντρική Υπηρεσία Αθηνών 128 θέσεις

Λέσβου 2

Λήμνου 2

Αλιβερίου 7 

Ζαχάρως 9

Σάμου 4

Κεφαλονιάς 3

Χίου 2

Κέρκυρας 8

Σύρου 3

Άμφισσας 2

Πάρου 6

Νάξου 5

Καρπενησίου 2

Ορεστιάδας 3

Θήρας 5

Διδυμοτείχου 4

Μυκόνου 2

Φλώρινας 2

Άνδρου 1

 

Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής: Κεντρική Υπηρεσία Αθηνών 128 θέσεις Λέσβου 2 Αλιβερίου 7 Λήμνου 2 Ζαχάρως 9 Σάμου 4 Κεφαλονιάς 3 Χίου 2 Κέρκυρας 8 Σύρου 3 Άμφισσας 2 Πάρου 6 Νάξου 5 Καρπενησίου 2 Ορεστιάδας 3 Θήρας 5 Διδυμοτείχου 4 Μυκόνου 2 Φλώρινας 2 Άνδρου 1 RadioEvros.gr http://www.radioevros.gr/2014/10/proslipseis-200-monimwn-sto-ekab/ | Ράδιο Έβρος

 

Σε 200 προσλήψεις μόνιμων σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ πρόκειται να προχωρήσει το Κέντρο μέσα στον Οκτώβριο. Αναμένεται να υποβληθεί στο ΑΣΕΠ το αίτημα του υπουργείου Υγείας, για τις 200 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων στο ΕΚΑΒ, στην ειδικότητα ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, ώστε η έκδοση της προκήρυξης να γίνει άμεσα, καθώς υπάρχουν μεγάλα κενά σε προσωπικό λόγω των συνταξιοδοτήσεων. Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης της ειδικότητας Πλήρωμα Ασθενοφόρου, Διασώστης του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή αντίστοιχης ειδικότητας της ημεδαπής ή αλλοδαπής και οι άντρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Στα προσόντα που θα μετρήσουν για την επιλογή των επιτυχόντων ανήκουν η εμπειρία των υποψηφίων, η εντοπιότητα (για τις θέσεις στην περιφέρεια), καθώς και η κατοχή επαγγελματικής άδειας οδήγησης Γ΄ κατηγορίας. RadioEvros.gr http://www.radioevros.gr/2014/10/proslipseis-200-monimwn-sto-ekab/ | Ράδιο Έβρος

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel