Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το «Όλοι μαζί μπορούμε» έρχεται Λήμνο (mp3)
achilladelis
Το «Όλοι μαζί μπορούμε» έρχεται Λήμνο (mp3)
23.10.2014 | 13:33

Το «Όλοι μαζί μπορούμε» έρχεται Λήμνο (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Πρόταση συνεργασίας  με τις  εθελοντικές δράσεις για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, «Όλοι μαζί μπορούμε» ετοιμάζει ο ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου, όπως ανέφερε η πρόεδρος του οργανισμού, Μαγδαληνή Τούφου, σήμερα το πρωί στην εκπομπή του FM 100 «Έχουμε Θέμα».

Με το «Όλοι μαζί μπορούμε», χιλιάδες πολίτες συμμετέχουν με ενθουσιασμό σε δενδροφυτεύσεις, καθαρισμούς, και ανακυκλώσεις φτιάχνοντας μία δυναμική δραστήρια ομάδα που συνεχώς αυξάνεται.

Από τις αρχές του 2010, η πρωτοβουλία του ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί μπορούμε» αγκαλιάστηκε από πολίτες σε όλη την Ελλάδα. Κάτω από την «ομπρέλα» της εκστρατείας αυτής συμπεριλαμβάνονται δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων για τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη καθώς και υποτροφιών για παιδιά που θέλουν να σπουδάσουν και δε μπορούν λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Η κ. Τούφου αναφέρθηκε επίσης στο ρόλο του ΟΚΠΑ στη Λήμνο, στη δημιουργία του Κ.Η.Φ.Η αλλά και στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».

Ακούστε τα όσα είπε η κ. Τούφου σήμερα το πρωί στον FM 100

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018